Vyzkoušejte dětský pudr v domácnosti. Jeho využití se vám bude jistě hodit

 Dům 
20. června 2017 08:12 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Věděli jste, jaká další využití má dětský pudr? Pokud je vaše odpověď ne, čtěte dál! Usa Today
Přestali jste kupovat dětský pudr, jakmile vám děti odrostly? Chyba! Dá se totiž využít také mnoha jinými způsoby. Ještě jste o nich neslyšeli? Tady jsou!

I když minulý týden na některých místech ještě sněžilo, počasí už se začíná pomalu oteplovat. Blíží se horké noci, při kterých byste nejradši odhodili pokrývky na druhý konec místnosti. Když ale prostěradlo, polštář a pokrývku posypete malým množstvím dětského pudru, bude absorbovat pot a až do rána vám nezačne být horko.

Jistě už znáte spoustu přírodních repelentů mravenců. Jedním z nich je i dětský pudr. Trochu s ním posypte prostory kolem dveří, oken a dalších škvír, kterými by se mravenci mohli dostat dovnitř. Udrží je to daleko od vašeho domova.

Pudrem se můžete také zbavit vrzání dřevěných podlah. Stačí jej trošku nasypat do mezer mezi jednotlivými prkny. Nebo můžete do škvír nasypat větší množství, abyste je naplnili až nahoru, a potom pečlivě smést zbytek koštětem.

Někteří domácí mazlíčci nesnášejí koupání zrovna nejlépe. Obzvláště kočkám může být koupel značně nepříjemná. Své mazlíčky můžete této procedury ušetřit a zbavit je nečistot, když použijete dětský pudr jako suchý šampón. Zvíře posypte vrstvou pudru a pořádně jej vmasírujte do srsti, dokud neabsorbuje všechen pot.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008