Dámský koutek, který si zaslouží každá žena

 Dům 
18. srpna 2017 20:38 / Marie Popelková
  0
📷
1 fotografie v galerii
te být šlechtična s trvalou adresou na zámku, abyste si dopřála malý kout pro sebe.  Shutterstock
Toaletní stolek je kusem nábytku do ložnice a je snem každé ženy. Toaletní stolek není jen praktickou součástí ložnice, ale slouží i jako krásný dekorační prvek. Nabízíme možnost koupit si jej bez zrcadla  a v takovém případě připomíná ne příliš velký pracovní stolek nebo dekorační stolek antického stylu. Většina zákazníků ale i přes to preferuje formu klasickou se zrcadlem a vytvoří tak svému pokoji originální charakter. 

V minulém století bylo celkem běžné, pokud měla žena vlastní kosmetický koutek, u kterého vykonávala veškeré zkrášlovací procedury. V dnešní době o sebe dívky i ženy mnohem více dbají a mají k dispozici daleko více přípravků. Tak proč se toaletky vytratily z našich interiérů? Nebylo by snazší, kdyby existovala zóna, kde bychom se mohli upravovat a zároveň měli vše potřebné na dosah ruky?

Výběr toaletních stolků

Při výběru kosmetického stolku či toaletky můžete vybírat mezi toaletními stolky se zrcadlem, bez zrcadla, s taburetem, nebo bez něj. Velkou výhodou je, pokud je zrcadlo již součástí stolku. Přednost dejte toaletkám s osvětleným zrcadlem, které lze díky tomu umístit i do tmavší části pokoje. Při výběru kosmetického stolku myslete na prostor. Mále volné místo v rohu ložnice? Prakticky jej využije rohový toaletní stolek, nebo v něm vynikne toaletní stolek z masivu. Pokud však chcete co nejvíce prostoru ušetřit, hledejte užší a rovný stolek. 

Jako kosmetické stolky můžou sloužit také komody do ložnice. Jejich velkou předností je větší počet zásuvek, a tím pádem i větší úložný prostor. Na komodu lze umístit dostatečně velké zrcadlo, před kterým může moderní žena provádět ranní i večerní rituály, a poté se vrhnout do pracovního dne, či nočního víru. Nevýhodou je, že se ke komodě pohodlně neusadíte. Toaletní či kosmetické stolky najdou své uplatnění v ložnici, v šatně, v koupelně i v dívčím pokoji.

V jednoduchosti je krása

Na trhu je nepřeberné množství toaletních stolků. Chybu neudělte, pokud sáhnete po decentním kousku s jemnými liniemi. Ten nejjednodušší design obsahuje zhruba jednu až dvě zásuvky na kosmetiku. Aby se šetřilo s plochou, jeden z úložných prostorů může být skrytý v desce stolu. Nevíte, kam toaletní stolek postavit? Nejlépe mu bude v ložnici u okna. Co přirozenější světlo, to přirozenější make-up.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve