Chytré sedací soupravy jsou chytrým řešením

 Dům 
20. srpna 2017 09:14 / Marie Popelková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Chytré sedací soupravy poskytují maximální komfort.  Shutterstock
Chytré sedací soupravy mají mnoho funkcí a překvapí vás svou variabilitou.

Ať již máte jakkoliv velký byt a je jedno jaký počet členů rodiny ho užívá, určitě hodně přemýšlíte při výběru sedací soupravy. Hledáte ideální řešení, vždyť každý z rodiny má jiné požadavky. Nesplnitelný úkol? Vůbec ne. Zkuste se zamyslet - co zvolit pro svůj obývací pokoj některou z tzv. chytrých sedacích souprav s mnoha funkcemi.

Každý jsme jiný, ale všichni rádi oceníme komfort a pohodlí. A kde ho více očekávat, než ve vlastním bytě? Sedací souprava bývá základem obývacího pokoje, poskytuje pohodlí celé rodině, trávíme na ní volný čas, relaxujeme… Proto není dobré výběr sedačky uspěchat, naopak, samotnou koupi je dobré promyslet, sedačku si pečlivě vybrat a také vyzkoušet. Velmi oblíbené, praktické a pohodlné jsou sedačky rohové, modulové, variabilní, jinak řečeno chytré sedačky. 

Od obyčejného sezení k plnohodnotnému ležení

Prvotním úkolem každé sedací soupravy, ostatně jak už její název napovídá, je poskytnout nám příjemné posezení.Posezení, které si budeme užívat dlouhou dobu a nebudeme se po něm cítit rozlámaně či bolavě. Pokud chce sedačka dostát své roli, musí být tedy nejen hezká na pohled, ale také kvalitně zpracovaná, s ohledem na ergonomii lidského těla. O to více to platí, pokud místem hýřící sedací soupravu chcete využívat i k přespávání – ať už občasnému či každodennímu. Chytré sedací soupravy nabízí nejrůznější varianty funkce rozkládání, díky kterému se můžete na takové sedačce vyspat stejně a plnohodnotně jako na klasickém lůžku. Nechybí samozřejmě i možnost volby úložného prostoru a s přehledem i vysouvací či výklopné noční stolky.

Chytré sedací soupravy nabízí zajímavý tvar, design i funkce 

Rohové sedací soupravy jsou bezesporu pokladem mezi sedačkami a díky široké nabídce velikostí se vám vejdou do mini bytu, stejně jako nadmíru prostorného obývacího pokoje. Svým tvarem nejčastěji připomínají písmeno L, J, ale také U, kdy právě tento tvar nabízí skutečně nečekané možnosti kvalitního a komfortního odpočinku. Ať už se rozhodnete posedět si nebo jen tak polehávat – vše je předem splněno. Díky zabudovanému opěráku, který lze posouvat, si můžete snadno individuálně nastavit hloubku sezení, stejně jako přizpůsobíte opěrku hlavy výšce své postavy. O perfektní oporu pro vaši páteř se postarají bederní polštáře, které u luxusních sedaček lze i polohovat a absolutní komfort doplní polohovatelné područky.
Samozřejmostí je pak pestrý výběr barevných kombinací, ale také samotných potahových látek, které můžete stejně jako barvy vzájemně kombinovat.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve