Potěšte svého čtyřnohého mazlíčka! Dopřejte mu psí lázně!

 Mazlíčci 
23. srpna 2017 12:39 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Personál se o pejska dobře postará.  Internet
Chcete svému pejskovi dopřát celodenní rozmazlování a profesionální péči? Pokud ano, tak zamiřte do psího salonu, kde se bude váš mazlíček cítit jako v sedmém nebi! Nabídka služeb je velmi rozmanitá! Od stříhání až po uklidňující koupel!

Před návštěvou jděte s pejskem na dlouhou procházku, protože procedury mohou trvat i několik hodin. Také se doporučuje přijít se psem na lačno, mohl by totiž zvracet. Je nutné si uvědomit, že ne všem mazlíčkům se bude péče zamlouvat. Někteří se můžou cítit nepříjemně a ve stresu. Do psího salonu zaveďte pouze psa, který je řádně očkovaný a zdravý. Na případné alergie upozorněte personál.

Lázně nabízí velkou nabídku služeb. Svého mazlíčka můžete nechat například ostříhat. Úpravu srsti provádí pomocí profesionálních strojků, které bez tahání ostříhají vašeho psa. V nabídce je i možnost rozčesání zplstnatělé srsti. Ceny za ostříhání se pohybují ve stokorunách. Pokud máte malého pejska, připravte si zhruba 250 korun, za větší rasy zaplatíte i o dvě stě korun více.

Majitelé dopřávají pejskům i perličkovou koupel, která slouží k léčebným účelům. Pomáhá při artrózách či kožních problémech, ale i jako relaxační procedura v kombinaci s účinnými aromaterapiemi. Po koupeli následuje osušení a obvykle i kvalitní vyčesání. Cena za tuto službu je téměř pět set korun.

Pokud chcete pejskovi ulevit od bolesti, zatuhlých svalů nebo podpořit lokální prokrvení, je na místě masáž. V tomto případě za službu pro mazlíčka zaplatíte 300 až 350 korun. Vyškolení pracovníci se také postarají o stříhání drápků.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47