Už se vám okoukaly vyřezávané dýně? Zkuste něco nového

 Dílna 
14. října 2017 12:50 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Letos na podzim se dlabou místo dýní ananasy internet
Pokud jste byli zvyklí na podzim vyřezávat dýně a dělat z nich lampiony, vyzkoušejte něco nového. Letos jsou trendem vyřezávané ananasy. Vyrobte si z nich dekorace a ozdobte svůj dům. Nic na tom není!

Tradiční dýňové lucerny jsou letos částečně vytlačeny vyřezávanými ananasy. Na internetu se objevila spousta inspirativních fotografií tohoto tropického ovoce vyřezaného do tvarů halloweenské lucerny. Dříve bychom si ho s tímto svátek nespojili. K tomuto účelu se ale skvěle hodí.

V podzimním období už jsme možná přejedení dýňových polívek. Vydlabejte pro změnu ananas a připravte si z jeho dužiny něco dobrého k snědku. Když ananasovou lucernu doma zapálíte a někde ji vystavíte, bude to také mnohem lépe vonět, než kdybyste použili tu dýňovou. Ananas bude vydávat příjemné sladké aroma.

Pokud do ananasu vyřežeme nějaký strašlivý obličej, struktura jeho povrchu mu ještě přidá na děsivosti. Jeho listy budou navíc vypadat jako rozcuchané vlasy.

Postup je úplně jednoduchý. Nejdříve odřízneme vrchní část a vydlabeme vnitřek ovoce, který můžeme jakýmkoliv způsobem využít v kuchyni. Potom ananas trochu osušte ručníkem. Pak do něj vyřežte obličej podle vlastní fantazie, dovnitř umístěte čajovou svíčku a zapalte. Vyzkoušejte tento tip a překvapte neotřelou podzimní dekorací.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod