Vybíráte manželskou postel? Správnou velikost zvolte nejen vzhledem k prostoru

 Dům 
26. října 2017 17:46 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Pokud míváte v posteli děti nebo psa, zvolte klidně velikost 200 na 200 centimetrů. internet
Pořizujete si novou manželskou postel? Nevíte, jaká velikost je pro vás vhodná? V první řadě musí platit, že se vám musí vlézt do prostoru, do kterého ji chcete dát. Dalším důležitým faktorem je, abyste se na postel i s protějškem vlezla a měla dostatek místa!

V dnešní době je celá škála služeb, zboží, materiálů ve všech oblastech. Jinak tomu není ani u nábytku a manželských postelí. Nejenže si můžete zvolit, z čeho vůbec bude základ postele, ať už chcete dřevo, kov nebo něco jiného, ale můžete si vybrat i nepřeberné množství matrací, prostěradel a povlečení.

Důležité je ale koupit vhodnou velikost postele. Najdete velikosti od 140 na 200 centimetrů po 200 na 200 centimetrů. Pokud jste s přítelem drobnější postavy a ani nemáte velkou ložnici, klidně si vystačíte s velikostí 140 na 200 centimetrů.

Když přece jen váháte, jestli nebude postel malá, jděte radši do větší s rozměry 160 na 200 centimetrů. Nabízí přece jen prostor o 20 centimetrů větší, přitom zase nezabere tak mnoho místa a do ložnice si můžete dát i další věci.

Pokud jste ale přece jen větší nebo ani váš protějšek nepatří k žádným střízlíkům, je lepší sáhnout po posteli velké 180 na 200 centimetrů. Nebudete se tak bát otočit bez toho, aniž partnerovi vyrazíte při otáčení loktem zub nebo se mu nechtěně podepíšete pěstí pod oko.

Jestli zbožňujete prostor, rádi dovádíte v posteli a často v ní přivítáte i děti nebo tam taháte psa, neváhejte a zvolte variantu 200 na 200 centimetrů. Sice zabere více místa, ale budete si připadat jako ve velkém království, kam poskládáte klidně celou rodinu!

Kam správně umístit postel, jsme psali zde.

Témata: postel, velikost, matrace
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47