Letošní Vánoce jinak! Nápadité způsoby, jak naaranžovat elektrická světýlka

 Dům 
18. listopadu 2017 17:25 / Marie Popelková
  0
📷
6 fotografií v galerii
Zkuste letos v rámci sváteční výzdoby něco nového Internet
Elektrická světýlka jako dekorace v domácnosti jsou hitem poslední doby. I když nejvíc všudypřítomné jsou ve svátečním období, spousta lidí je má doma vystavené celoročně. Leckdo už propadl jejich kouzelné jednoduchosti.

Nejde o nic jiného než pár světýlek a drát, a přesto dokážou úplně změnit dojem z celé místnosti. Otázkou ale zůstává, jakým způsobem je v pokoji naaranžovat. Zde je pár nápadů.

Do ložnice

Spousta lidí si oblíbila elektrická světýlka jako alternativní tlumené světlo do ložnice. Můžete je obmotat kolem čela postele nebo také umístit pod postel, pokud chcete, aby světlo bylo ještě více zeslabené. Sladit je můžete s jakýmkoliv druhem postele. Pokud se čelo postele skládá ze šprušlí, můžete jimi světýlka provléct.

Jestli je vyplněné, můžete se pustit do něčeho trochu odvážnějšího. Na jeden z rohů namotejte spletenec světýlek a volný konec natáhněte podél čela do zásuvky. Tímto způsobem vznikne originální dekorace, kterou jen tak někdo doma nemá.

Padající déšť

Všechny romantické duše ocení výzdobu, která napodobuje padající déšť. Nechte světýlka viset ze stropu v několika volných provazcích. Vznikne tak až snový dojem z celé místnosti. V zimním období můžete pro tento způsob dekorace zvolit tematicky světýlka ve tvaru sněhových vloček.

Otevřený oheň

Působivě vypadají světýlka přehozená přes několik větviček nebo dokonce i větších kusů dřeva. Když takovouto dekoraci šikovně naaranžujete, bude vzbuzovat dojem tepla a vyvolávat pocit, že se hřejete u otevřeného ohně.

Magická atmosféra

Pro ty, kteří rádi utíkají z reality pomocí například fantastických filmů nebo knížek, se skvěle hodí umístit chomáč světýlek pod průhledný poklop, který jinak používáme pro uchovávání čerstvého jídla. Tímto způsobem si domů vnesete kousek magické atmosféry, která vám doma může zůstat i po skončení svátečního období.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47