Nápady, které vás dostanou. Na co se mohou hodit prázdné plechovky?

 Dílna 
27. ledna 2018 09:27 / Jan Novák
  0
📷
4 fotografie v galerii
Konzervy nemusí skončit v koši, mohou vám ještě posloužit Shutterstock
Prázdné plechovky nemusí nutně skončit v koši. Pokud jste zruční, s minimálními náklady z nich dokážete vyrobit krásné předměty. Oživí vaši domácnost a ještě vám poslouží.

Velká plechovka se hodí do koupelny

Obří konzervy mohou skvěle posloužit jako originální úložný prostor na ručníky, který si navíc ještě perfektně vyladíte do stylu vaší koupelny. Stačí je jen polepit kusem látky nebo tapety. Podobně si můžete na zeď přidělat i menší konzervy.

Menší konzervy ukryjí drobnosti

Propisky i ostatní drobné věci, které potřebujete mít u stolu po ruce, můžete uklidit do menších plechovek. Přidávat jich můžete podle libosti. A když vás jednou přestanou bavit, jednoduše je přetřete jinou barvou nebo přelepíte samolepkou.

Fantazii se meze nekladou

Prázdné plechovky lze využít i jako praktické vychytávky nebo jako stylové doplňky do bytu, které mají hlavně dekorativní funkci. Zkusit můžete třeba stojánek na příbory, dárkové tuby, květináče nebo i originální plechové panáky. Využít je můžete i na svatbě, jak jsme psali zde.

Plechovka jako lucernička

Z praktických věcí vám prázdné plechovky poslouží třeba jako lucerničky. Jejich výroba není nijak náročná, potřebovat budete jen pár prázdných konzerv, hřebík, kladívko a chuť tvořit. A za pár minut máte originální lampu na terasu i do bytu.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve