Mop s vysavačem nebo sedačka s ledničkou? Multifunkční vybavení vám usnadní život

 Ostatní 
16. května 2018 09:13 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Moderní technologie jdou nezastavitelně vpřed Shutterstock
Život rychle míří kupředu a stále více nás obklopují vymoženosti, které by ještě před pár lety nikoho nenapadly. Nebuďte ani vy pozadu a pořiďte si do domácnosti nějakého pomocníka, který bude mít více funkcí.

Koupit si můžete například mop s vysavačem, pračku se sušičkou nebo sedačku s ledničkou! Není pravda, že výrobky s více funkcemi jsou tak drahé, že si je normální člověk nemůže ani dovolit. Jsou dostupné, takže si je zvládne pořídit i obyčejný zaměstnanec.

Rozpouští nečistoty

Nemusíte už pracně nejprve vysávat nebo zametat podlahu a potom si napouštět vodu, abyste podlahu vytřeli. Vše můžete udělat v jednom. Mop s vysavačem kombinuje vysávání a napařování, takže kromě sběru prachu a drobného smetí rozpouští i silnější nečistoty.

Vedle čisté domácnosti zaručí i prostředí skoro bez bakterií a také si snadno poradí s alergeny. Nádrž na vodu může pojmout několik stovek až tisíců mililitrů, takže lze napařovat i několik desítek minut.

Výhodné je i spojení pračky a susičky. Uživateli to většinou šetří čas. Větší rodina uvítá větší spotřebič, který zvládne dvě dávky prádla ve stejném čase. Menší přídavná pračka je pro menší množství oblečení. Tiché praní zajišťují motory, které mají méně pohyblivých částí. Tím se snižují vibrace.

Rychle si oblíbíte také sedačku s ledničkou. Zatímco se budete dívat na romantický film, akční trhák nebo třeba sportovní zápolení hokejistů, fotbalistů a jiných sportovců, můžete si dát chlazené pivo, pití nebo zmrzlinu, aniž musíte vstávat a udělat krok směrem k lednici. Jak správně odmrazit lednici, jsme psali zde.

Lednička sice není tak velká, abyste do ní nacpali ledasco, nicméně na pár lahví nebo jiných drobností bude naprosto stačit. A jakmile skončí film nebo zápas, můžete ji bez problémů doplnit. Výhodou bývá také zabudovaná nabíječka na telefon a podobně.

Prádlo i posezení

Existují také další vymoženosti, které mají dvě funkce. Maličkostí, ale zajímavostí je koš na špinavé prádlo, který má podobu taburetu. Ve volné chvíli si tak na něj můžete sednout a přečíst si třeba noviny, když čekáte, až dopere pračka.

Zajímavostí je také kufr, který může fungovat jako šatník, ale i jako bar. Záleží, jestli si ho vybavíte zásuvkami, věšáky a přihrádkami pro oblečení, nebo zásobníkem a prostorem na láhve a sklenice nebo příbory. Potom už jen stačí vybalit své království a začít se oblékat nebo usrkávat nějaký ten drink!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47