Zajímavé využití krabice od bot. Nechte se inspirovat

 Ostatní 
20. srpna 2018 11:50 / Bronislava Silná
  0
📷
4 fotografie v galerii
Různé krabice se dají proměnit na užitečné úložné boxy Shutterstock
Většina z nás si krabici od bot nechá pár dní doma, kdyby bylo třeba obuv vrátit, a pak zamíří krabice obvykle do kontejneru s odpadem. Je to ale velká škoda. Můžete ji totiž využít i doma.

Různé krabice z kartonu mohou najít další domácí využití. Záleží jen na tom, co potřebujete, protože každý člověk má jiné aktivity. Přinášíme proto tipy i na velmi jednoduché využití krabic, ale také sofistikovanější, které vyžadují už značnou zručnost.

Prostě krabice

Krabici od bot můžete využít prostě tak, jak je - stejně jako jakoukoli jinou krabici. Můžete do ní naskládat různé drobnější předměty, můžete ji použít jako základ pro odeslání balíku, který chcete lépe ochránit při transportu. Můžete do ní třeba dávat účty. Možností je celá řada. Po vás se nevyžaduje žádné úsilí. Jen jde o nápad, jak by vám mohla být krabice k dispozici.

Krásná krabice

Chceme-li do krabice uskladňovat nejrůznější drobné předměty a současně chceme, aby vše dobře vypadalo a krabice mohla ležet na poličce, měli bychom krabici polepit nějakou vhodnou tapetou. K práci budeme potřebovat odlamovací nůž, štětec a lepidlo na papír. Pěkně upravenou krabici také využijeme na předání dárku.

Šperkovnice

Šperkovnice je krabice, která by měla být krásná zvenčí i zevnitř. Zvenčí ji tedy polepíme tapetou jako v předchozím případě. Zevnitř pak uděláme z kousků jiné krabice přihrádky podle našich potřeb. Přihrádky přilepíme lepidlem nebo tavnou pistolí ke zbytku krabice. Nakonec vnitřek vyložíme saténem nebo jiným vhodným materiálem, na kterém šperky krásně vyniknou.

Krabice na nářadí

Zde nepotřebujeme krásu, ale spíš pevnost a odolnost. A také třídící funkce. Krabici si opět vnitřně rozdělíme na přihrádky. Na rozdíl od ozdobného polepování tapetou zvolíme přelepení rohů krabice pevnou lepicí páskou, která zabrání předčasnému zničení našeho boxu na nářadí a materiál. Můžeme také spojovat více krabic dohromady a přidělat jim rukojeť, za kterou budeme vše přenášet. Zajímavé informace o tom, které nářadí by ve vaší krabici nemělo chybět, najdete v článku zde.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve