Máte už zimy po krk? Existují způsoby, jak si během chladných dní doma připomenout léto

 Dům 
15. ledna 2019 18:09 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jestli už máte zimy plné zuby, zavzpomínejte na léto Depositphotos
Zima je v plném proudu a ještě nějakou dobu se teplejšího počasí nedočkáme. Ať už máte zimy po krk nebo jen chcete během těchto studených měsíců do svého domova přinést trochu života, existují způsoby, jak si připomenout léto.

Zima je skvělým obdobím pro milovníky zimních sportů, ale co když jim právě neholdujete? Máte-li už zimy po krk, zkuste si během chladných dnů přinést domů trochu léta.

Pořiďte si novou rostlinu

Rostlin není nikdy dost. Projděte jednou za pár týdnů vaše oblíbené květinářství a vyberte si novou rostlinku, kterou si s sebou vezmete domů. Když budete chvíli hledat, určitě najdete něco ve slevě, takže to pro vás ani nebude finančně náročné. I když svůj domov nebo stůl v práci obohatíte jen o jednu novou kytičku, může to udělat velký rozdíl.

Zkuste tapety s potiskem rostlin

I když tapety mohou působit trochu zastarale, znovu se vrací do módy a jejich aplikace je navíc mnohem snadnější, takže si je můžete dovolit, i když si byt pouze pronajímáte. Pokud si vyberete tapetu s potiskem rostlin, okamžitě to oživí váš prostor, i když jste skutečné zelené listy neviděli už několik měsíců. Práci zvládnete udělat sami a můžete si ji naplánovat na dobu, až bude počasí obzvláště příšerné.

Začněte pěstovat

Zasaďte semínka teď a potom vše přesuňte ven, až se počasí oteplí. Když se do práce pustíte nyní, můžete na jaře vytvořit celou zahrádku z toho, o co se budete starat během zimy.

Zarámujte si fotku z dovolené

Ať už je to fotka vás a vašeho partnera na pláži nebo nějaká prosluněná krajinka, pověste si fotku z letní dovolené, abyste podnítili vzpomínky na teplo. V dnešní době už nejsou fyzické fotografie příliš populární, ale když prohledáte galerii v telefonu, určitě narazíte na něco, co stojí za zarámování. Vzpomínat můžete taky při horké koupeli v příjemně zahřáté koupelně.

Přineste si domů čerstvé ovoce nebo květiny

V mnoha městech narazíte na farmářské trhy v průběhu celého roku, což znamená, že se nemusíte vzdát svého oblíbeného letního rituálu, když se ochladí. Zjistěte, jestli se něco takového nachází ve vašem okolí. Pokud je odpověď ano, stavte se na trh pro nějaké čerstvé ovoce a květiny.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008