Jak zorganizovat svoje pomůcky ke tvoření

 Dílna 
09. října 2017 21:45 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Nejrůznější krabičky jsou asi první, co nás napadne. Jaké jiné možnosti máme? internet
Většina z nás nemá takové štěstí, aby mohla svojí zálibě ve tvoření věnovat celou místnost, proto musíme hledat taková řešení, která jsou funkční a zároveň dobře vypadají. Nové pomůcky sice vypadají hezky, ale mnohokrát použité věci už asi tolik na očích vystavovat nechceme. Potřebujeme tedy nejen organizovaný prostor na naše veškeré nářadí, ale také zachovat si doma pořádek tak, aby všechno vypadalo líbivě. Zde jsou nápady, jak na to.

Všechny pomůcky, které používáme při tvoření, většinou dohromady vypadají jako různobarevná změť. Není tedy od věci, všechno roztřídit právě podle barvy. Potom už máme spoustu možností, kam vše uložit. Jednou z nich je například uložit vše do pořadačů na časopisy. Můžete pořídit buď barevně odlišené, nebo jim udělat popisky sami. Jsou dostatečně vysoké, abyste do nich naskládali papíry nebo kusy látky a dospod lze dát další drobnosti.

Pokud věci seřadíte podle barev, bude to hezky vypadat a také se vám budou dobře hledat jednotlivé odstíny různých materiálů. Tímto způsobem lze také načerpat více inspirace, než když ji hledáte v barevném nepořádku.

Další možností jsou nejrůznější kapsáře. Opět můžete použít buď koupené, nebo si rovnou nějaký sami ušít. Když si jeden vyrobíte sami, alespoň si uděláte přesně takový počet kapes, jaký vám bude vyhovovat a také jednotlivé skupiny kapes budete moci umístit tam, kam budete potřebovat.

Vhodné je také připevnit na stěnu sadu háčků a všechny pomůcky na ně zavěsit. Systémy organizování věcí lze také kombinovat. Na háčky můžete například zavěsit stuhy, ozdobné a lepící pásky a podobně. Ostatní pomůcky lze uložit do kapsáře nebo uchovávat nějakým jiným způsobem. Možností je spousta. Stačí si jen vybrat.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve