Máj, lásky čas! Vyzdobte si dům symboly zamilovanosti!

 Dům 
03. května 2017 12:13 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Pěknou atmosféru navodí srdíčka rozmístěná všude po bytě! www.flercdn.net
Nastal květen, čas lásky! Vytvořte si proto ze svého domova místo, kde na vás dýchne hřejivý pocit zamilovanosti na každém kroku! Využijte k tomu červenou barvu, srdíčka, květiny, polštářky, ale taky fotografie nebo dárky.

Květů není nikdo dost, protože se obklopte květinami a dejte je na každé místo doma, na které se hodí a na němž alespoň chvilku vydrží! Umístěte je na stůl, k televizi, na okenní parapet, ale taky na lednici nebo k posteli. Pokud si budete chtít udělat hezkou chvilku se svojí drahou polovičkou, můžete okvětní lístky z růží použít i do postele!

Stejně jako květiny můžete doma rozmístit i srdíčka. Mohou být plyšová, plastová, z papíru nebo jiných materiálů. Nejčastěji jsou v rudé, červené a růžové barvě, ale narazit můžete i na modré, žluté, oranžové nebo v jiné barvě. V podobě srdíček jsou ale k dostání třeba i svíčky nebo mydélka.

Radost a hřejivé pocity vyvolávají i fotky s vašimi blízkými. Na stěnách, na stolku a dalších místech vystavte snímky s manželem nebo manželkou, partnerské fotky, ale i obrázky s dětmi, rodiči, sourozenci, dalšími příbuznými nebo kamarády.

Po domě lze rozložit i jiné předměty. Vystavte si šperky, jenom si dávejte pozor, kam je dáte, aby přes okno nenalákaly zloděje, kupte si andělíčka s šípem, polštárky s motivy lásky nebo plyšová zvířátka. Potom už si jen užívejte atmosféru a energii, kterou ze všech věcí čerpáte!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47