Máte rádi relax? Proložte si dům hezkými polštářky!

 Dům 
06. června 2017 12:09 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Polštáře můžete mít různých velikostí, barev i vzorů! internet
Poležíte si rádi na gauči nebo si jen tak lehnete na koberec? Dopřejte si luxusnější odpočinek díky polštářům, které rozmístíte na gauč, na sedačku v kuchyni i do různých koutů po domě!

Polštáře jsou důležitým prvkem v posteli, protože bez kvalitního se člověk nevyspí, spí špatně, může ho bolet hlava a může mít problémy s krkem a se zády. Polštáře ale nepatří jen do postele, mohou se starat o vaše pohodlí v různých koutech!

Kde všude? Kde vás to jen napadne! Můžete si polštáři osázet třeba celou sedačku nebo gauč, které máte v obývacím pokoji. Potom si můžete už jen lehnout k televizi, jeden polštář si dát pod hlavu, druhý pod nohy a třetí klidně obejmout!

Do odlehlého koutku si můžete pořídit například huňatý koberec, na kterém rozprostřete polštáře. Na nich můžete odpočívat, ale taky se kočkovat s partnerem nebo si hrát s dětmi! Neuškodí tedy pár minutku spánku po obědě, ale ani pořádná polštářová bitva!

Jakou barvu polštářů vyberete, to je na vás! Navíc barvy můžete jednoduše měnit pomocí potahů. Takže polštáře můžete sladit jak se sedačkou nebo gaučem, tak i s kobercem. Když budete mít chuť, můžete barvu změnit podle počasí, ročního období nebo jen podle nálady! Navíc nemusíte používat jen jednobarevné potahy, ale i vícebarevné, s různými vzory, obrázky a podobně.

Velikost je taky zcela na vás! Polštářky můžete mít menší, střední i větší. Vyrobit si je můžete sami, nebo stačí zajít do obchodu a nakoupit si podle libosti. K dostání jdou nadýchané, ale na své si přijdou i ti, kteří nemají rádi hlavu moc vysoko!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve