Jak zorganizovat malou kuchyň, abychom měli co nejvíc místa

 Dům 
17. června 2017 12:06 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Využijte maximálně veškerý prostor malé kuchyně! internet
S využitím dobrých rad a vlastní šikovnosti každý zvládne přeorganizovat malou kuchyňku tak, aby v ní bylo více místa. Zde jsou naše tipy!

Jeden z nejdůležitějších kroků, které můžete udělat okamžitě, je zbavit se veškerých věcí, které doopravdy nepotřebujete. Zkuste si vaši kuchyň projít předmět po předmětu a rozhodnout se, zda je opravdu používáte. Pokud je odpověď ne, ukliďte nevyužívané věci do úložného prostoru, kde nebudou překážet.

Nemáte náhodou v kuchyni jednu zásuvku s nejrůznější veteší, která zabírá cenný prostor? Pokud ano, okamžitě se nepotřebných věcí zbavte.

Zkuste tímto způsobem probrat nejen nádobí a kuchyňské roboty, ale také čistící prostředky. Po ruce si nechte jen ty, které používáte každý den. Nepřehánějte to ani s obrovskými zásobami potravin. Když nakoupíte větší množství nějakých surovin, můžete ho skladovat například v garáží, čímž ušetříte spoustu místa v kuchyni.

Využijte každý kousíček volného prostoru, který zbývá. Přidejte další poličky od úrovně očí až ke stropu. Zkuste zjistit, jakým dalším způsobem byste mohli využít věci, které už máte. Například džbánek, ve kterém máte vařečky, naběračky a další náčinní, může sloužit také k servírování nápojů nebo jako váza na květiny.  

Když projdete tyto nápady krok po kroku, uvidíte, že budete překvapení, kolik místa budete schopní ušetřit!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod