Skládací židle ušetří prostor

 Dům 
10. srpna 2017 10:10 / Marie Popelková
  0
📷
2 fotografie v galerii
Skládací nábytek šetří místo a neubírá na pohodlí. Internet
Jak vtěsnat do malého bytu všechen potřebný nábytek a ještě něco navíc? Zaměřte se na věci, které se dají rozložit a naskládat do pohledných hnízdeček. Budete se divit, kolik se toho domů vejde.

Trápí vás doma nedostatek volného prostoru? Pak hledejte řešení, která vám ponechají veškerý potřebný komfort, ale nezaberou příliš místa. Mimo multifunkčně využitelných zařízení se nabízí i doporučení na pořízení nábytku, který bude možné jednoduše složit a v případě potřeby opětovně rozložit a použít. Typickým představitelem této možnosti jsou skládací židle, které lze pořídit nejen do kuchyně, ale i do ostatních místností. 

Moderní skládací židle není problém pověsit v předsíni na hřebík v případě, že je právě nepotřebujeme. Umožňuje to např. rafinovaný způsob jejich složení třeba do tvaru tašky i se závěsným uchem. Jiné jsou zase opatřeny otvorem v opěradle a po složení je můžeme pověsit na věšáky nebo zasunout pod postel. 

O skládací židle je nutné se pravidelně starat

I když jsou skládací židle poměrně běžným kusem nábytku, je nutné se o ně často a dostatečně starat. Používáním totiž může docházet k postupnému povolování šroubků a dalších spojovacích prvků. Pravidelnou kontrolou (a v případě potřeby i promazáním) tak zajistíte nejen pohodlné, ale především bezpečné posezení. Tyto součástky proto musí být pevné, ať už se jedná o skládací židle z plastu nebo dřeva či kovu.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47