Inteligentní pračka? Zapnete ji na dálku přes mobil!

 Dům 
12. září 2017 12:01 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Praní prádla bude hračka. Internet
Naházeli jste do pračky špinavé oblečení, ale ve spěchu na nákup jste ji zapomněli zapnout? S inteligentní pračkou to není žádný problém! Program zvolíte jednoduše přes mobil a na dálku pračku zapnete!

Vymoženosti jdou stále dopředu a bylo pouze otázkou času, kdy se pokrok dotkne i praček, které lze nyní na dálku ovládat pomocí chytrého mobilního telefonu s Androidem. Po stažení speciální aplikace se před uživatelem otevírají obrovské možnosti. Na dálku může zkontrolovat fázi pracího cyklu, zjistit čas zbývající do konce praní i spustit nebo přerušit praní.

Dokonce ani nemusíte navolit program, inteligentní pračka to dokáže na základě několika senzorů sama. Speciální funkce bude postupně analyzovat informace o prádle. Například na základě míry zašpinění oblečení zvolí potřebné množství vody a pracího prostředku. Po vyhodnocení informací vybere sama optimální prací cyklus, teplotu, čas, máchání i rychlost otáček při ždímání.

Aviváž a gel nemusíte doplňovat při každém praní. Stačí je naplnit jednou za čas, pračka na případnou nutnost doplnění včas upozorní. Následně si gel i aviváž uvolňuje do bubnu sama pračka pomocí speciálních programů. Pokud jste však zvyklí používat prací prášek, stačí vypnout program na automatické dávkování gelu a aviváže a prací prášek jednoduše vložíte přímo do bubnu před praním.

Inteligentní pračka vám sice usnadní praní, ale také může nadělat pořádné problémy. Pokud ji někdo softwarově napadne, může rozesílat spamy.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve