Jaký nábytek zvolit před postel

 Dům 
25. září 2017 12:06 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Byla by škoda tento prostor nevyužít! internet
Při navrhování ložnice nezapomínejte na prostor před postelí. Nepropásněte příležitost efektivního využití tohoto zdánlivě malého prostoru. Můžete se vyřádit jak na jeho funkčnosti, tak na tvaru, vzorech a povrchu nábytku, který zde umístíte.

Prostor před postelí se přímo nabízí k tomu, abyste jej nějak vhodně využili. Lze zde umístit nábytek, který bude kromě své vlastní funkce opticky rozdělovat celou místnost.

Jako první nás asi napadne postavit sem nějakou lavičku nebo sedátko, abychom vytvořili další prostor k sezení. Lze ale zvolit i takový nábytek, který bude kromě plochy na sezení obsahovat i úložný prostor. Zde můžete skladovat například knihy nebo kosmetiku, na kterou už jinde není místo. Navíc také opticky oddělí postel od zbytku místnosti.

Pokud máte zájem o něco zajímavější variantu, postavte před postel dva malé taburety. Nebudou působit jako vizuální prodloužení postele, a navíc je můžete flexibilně naaranžovat, jak bude potřeba. Jestli chcete něco ještě neobvyklejšího, umístěte zde křeslo nebo rovnou menší pohovku.

Nemusíte se omezovat pouze na nábytek, který je nižší než postel. Lze použít například i stolek, který je o něco vyšší. Můžete jej skvěle využít jako odkládací povrch navíc. Pokud zvolíte tuto možnost, prostor před postelí se změní v malou pracovnu. Tak malý prostor jako je ložnice, je potom využíván hned dvěma způsoby.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve