Tipy, jak využít ramínka na oblečení i jinde než ve skříni

 Dům 
23. října 2017 07:30 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Využijte ramínka třeba jako součást dekorací. internet
Se změnou období přichází i změna způsobu oblékání. Mnozí z nás si vybírají právě toto období k velkému úklidu ve skříni a zbavují se oblečení, které už nepotřebují nebo nenosí. Po takovémto třídění nám může doma zbýt několik volných ramínek. Zde je pár nápadů, jak je můžeme v domě využít i jinak, než na věšení oblečení.

Pokud máte rádi minimalismus, využijte obyčejná drátěná ramínka. Jestli si libujete v jednoduchosti, oceníte, jak stylově a decentně mohou vypadat jako součást dekorace.

Docela obtížné je vymyslet způsob skladování brýlí, obzvláště pokud jich máme doma několik. Volné ramínko můžeme skvěle využít právě k tomuto účelu. Stačí jej jen zavěsit na malý hřebík a zavěsit na něj všechny brýle, které doma najdeme.

Ramínka lze využít také jako věšáky na aktuální čísla vašich časopisů nebo rozečtených knih. Když si vyberete ramínka drátěná, dojem bude spíše industriální, pokud máte raději přírodní vzhled a materiály, zvolte dřevo.

Udělejte z vašich nevyužitých ramínek součást dekorace a zavěste na ně fotky nebo jiné obrázky. K přichycení použijte klipsy, které jsou k dostání v kancelářských potřebách. Tímto způsobem můžete fotky snadno vyměnit, až se vám okoukají.

O dalších tipech, jakým způsobem ramínka v domácnosti využít, jsme psali zde.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47