Chcete se dobře vyspat a ještě ušetřit místo v bytě? Pořiďte si sklopnou postel

 Dům 
26. ledna 2018 15:45 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Sklopnou postel obslouží dítě i křehká žena Internet
Máte malý byt a chybí vám dostatek místností na to, aby měl každý svůj koutek a dostatek soukromí? Nechejte volný pokoj dětem a sami si udělejte ložnici přímo v obývacím pokoji pomocí sklopné postele. Přes den bude místnost sloužit pro sledování televize nebo posezení s rodinou, v noci pak k nabrání sil spánkem nebo k milostným scénám.

Otázka, jak naložit s prostorem, často vzniká ve chvíli, kdy máte byt 2+1 nebo 2kk a máte dítě. Samostatný pokoj přenecháte dítěti a s partnerem potom řešíte, jak řádně uspořádat věci v malém prostoru, dobře se vyspat a mít taky chvíli pro sebe.

Kvalitní spánek

Na rozkládací gauč zrovna zapomeňte. Člověk se na něm dobře vyspí, pokud tam složí hlavu párkrát. Když to má být ale dlouhodobá záležitost, bude vás bolet naprosto všechno. Využijte proto možnosti, jako je například sklopná postel.

Sklopná postel je účelné, praktické a hlavně slušivé řešení, které vám dopřeje dostatek prostoru a kvalitní spánek. Bez jakéhokoliv kompromisu si pořídíte plnohodnotnou postel s matrací podle vašeho přání.

Když budete chtít spát, postel si bez problémů otevřete ze skříně a můžete se na ní rozvalit. Sklopné mechanismy zvládne obsloužit i větší dítě nebo křehká žena. Po probuzení pak postel zase zabalíte i spolu s lůžkovinami připevněnými speciálními popruhy a zase sklopíte.

Sklopných postelí můžete mít celou řadu. Pokud žijete sami, lze si pořídit jednolůžko, pokud máte partnera, sáhněte po dvojlůžku. Sklápění může být na šířku nebo na délku. Existují i možnosti, kdy lze ze dvou postelí vyklopit pouze jednu z nich. Další variantou je samostatná skříň, opakem je zase skříň zabudovaná do konceptu obývací stěny.

Šikovný truhlář

Sklopná postel je nanápadná a nikdo nepozná, že ve skříni ukrýváte vlastní ložnici. Rychle se také ustele, když vás přepadne neohlášená návštěva, ale také se snadno a rychle připravíte ke spánku. Na míru vám ji může vyrobit i zkušený a šikovný truhlář!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?