Pusťte do domu eleganci v podobě LED pásky. Výsledek bude ohromující a navíc ušetříte

 Dům 
16. února 2018 11:23 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Pásky si zamilujete díky úspoře energie a modernímu vzhledu Shutterstock
Chcete rozzářit domov a zároveň ušetřit za energii? Pořiďte si LED pásky na nábytek. Instalace je za pár minut a výsledek je ohromující.

LED pásky váš domov obohatí moderní vymožeností, počítat můžete i s výraznou úsporou energie a vypustit z hlavy můžete nákup žárovek. Pásky vydrží až 50 tisíc hodin, což mnohonásobně přesahuje životnost klasických, ale i úsporných žárovek. Osvětlení můžete mít zapnuté prakticky nepřetržitě. Mimo dlouhodobou životnost je výhodou i vysoká svítivost. Světelná zařízení využívající LED diody rovněž nevyžadují v podstatě žádnou údržbu. Chcete rozzářit tmavé prostory, ve kterých nemáte okna? Existuje jednoduché řešení

K dostání jsou nejrůznější barvy, nemusíte se tedy omezovat pouze na jednu. Z hlediska využití jsou LED pásky flexibilní. Pásky svoji práci skvěle odvedou jako podsvícení obývacích stěn, kuchyňských linek i barů. Pokud plánujete umístění do koupelny nebo do krytých bazénů, poohlédněte se po vodotěsných modelech, které mohou svítit i dlouhodobě ponořené do vody. Provedení je originální a hlavně bezpečné.

Sehnat je můžete v mnoha rozměrech, nejrůznějších šířkách, a to od rozsáhlých pásů až po miniatury s jednou či dvěma diodami. Pásky se většinou prodávají po pěti metrech, délku je možné podle potřeby upravit. Lze je přestřihnout dle potřeby. Funkčnost to nijak neomezí. Páska je u většiny modelů opatřena po celé své délce zadní strany samolepicí páskou pro snadnou instalaci. Není ji nutné instalovat na chladicí profil, a i proto si najde uplatnění v řadě designových prvků a doplňků.

Dálkové ovládání

K provozu LED pásku je nezbytný napájecí zdroj. Optimální je ten, který z jedné strany připojíte k LED pásku a z druhé k zásuvce. Ovládání funguje pomocí dálkového ovladače, díky kterému můžete z pohodlí pohovky měnit barvy, udělat doma diskotéku díky blikání světel, stmívání i prolínání barev.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008