Jak zhubnout při počítačové hře

 Ostatní 
24. září 2017 14:09 / Bronislava Silná
  0
📷
1 fotografie v galerii
Geocaching může bavit celou rodinu. Shutterstock
Jestliže patříte mezi hráče počítačových her, případně byste si chtěli něco zahrát, ale nechcete jen sedět za stolem, máme pro vás několik tipů, jak na to.

Je zřetelné, že průmysl počítačových her má na svědomí skutečnost, že současná mladá generace tloustne. Ještě štěstí, že se někteří zabývají i sportem a jiní si po čase hraní uvědomí, že to není úplně dobrá cesta. Ostatně také počítačový průmysl čas od času přijde s dobrým nápadem.

Mobilní telefon

Hra Pokémon Go je sice již poněkud za zenitem, ale stále jde o titul, který má tu příjemnou vlastnost, že vás zvedne ze židle, přinutí jít do ulic a tam chytat malé barevné příšerky. Dají se přitom nachodit i desítky kilometrů. Můžete jezdit na kole. Trochu postrádá význam, pokud se přitom necháte vozit autem. Hra je výborná pro děti. Pokud jste dospělí, asi byste působili na ostatní trochu zvláštně. Musíte si proto najít jinou zábavu.

Geocaching je naopak hra, kterou mohou milovat děti i dospělí. Hledáte ukryté schránky, kešky, podle zeměpisných souřadnic. Schránka bývá na nějakém pěkném, zajímavém či romantickém místě. Nebo na místě obtížně přístupném. To záleží jen na fantazii těch, kdo ji založili. Můžete vytvořit i vlastní schránku. Potřebujete mobil s vhodnou aplikací a GPS signál. Turisticky i sportovně se vyžijete a ještě se něco zajímavého dozvíte.

Herní konzole

Některé herní konzole mají připojenou kameru, kterou snímají vaše pohyby. Případně máte v ruce herní ovladač, který předává údaje o vašem pohybu do konzole. Nabízejí se tak různé zajímavé aktivity, které může hráč podnikat. Tančíte, sportujete, máváte mečem, házíte šipky. Doporučujeme, abyste si jednotlivé konkurenční výrobky prohlédli a vyzkoušeli. Technologie jsou to totiž velmi zajímavé. Pokud netušíte, o co se zajímat, zkuste si dát do vyhledávače Microsoft Xbox Kinect, Sony PlayStation, Nintendo Wii.

Možná si myslíte, že by řešením mohla být technologie virtuální reality. Ale tam s velkým pohybem zatím nepočítejte. Tvůrci vás totiž nemohou nechat rozhýbat, abyste si v reálném prostoru příliš neublížili.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47