Vybavte zahradu k dětským hrátkám

 Zahrada 
05. července 2017 18:31 / Marie Popelková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Každý, kdo má děti, by měl na ně myslet i při realizaci své zahrady. Shutterstock
Zahrada je nepochybně místem k odpočinku, setkávání s rodinou, přáteli a hlavně také místem určeným k dětským radovánkám a hrám.

Bydlíte s celou rodinou v rodinném domě s velkou zahradou? Chcete, aby byla zahrada vašeho domu elegantní, ale zároveň atraktivní pro vaše děti? Právě na zahradě si děti mohou užít nejvíce zábavy. Tedy pouze v případě, že je k tomu dostatečně vybavená. Čím vybavit zahradu, aby si děti dokázaly vyhrát celý den a letní hezké počasí si naplno užily?

Trampolína na vrcholu obliby

Děti potřebují pohyb, rády skáčou a trampolínu přímo milují. Takovou zábavu uvítají i rodiče: děti jsou v dohledu na jednom místě, snadno je zkontrolujeme z terasy od rozečtené knihy a navíc se i my vyřádíme. 

Nejen bazény a trampolíny, ale hlavně stavby ze dřeva

V současné době jsou často propagovaným vybavením zahrady především bazény a trampolíny. V bazénech si děti užijí zábavu a ještě se osvěží. Na trampolínách zase při skákání rozvíjejí své schopnosti – koordinaci a orientaci v prostoru. Pro děti je dobré na zahradách mít trampolínu i bazén, ale tím to ještě zdaleka nemusí končit. Nezapomínejte ani na zahradní stavby ze dřeva. Základem je dětské pískoviště, ale ani to není konec…

Na zahradě vlastní dětské hřiště

I na zahradě vašeho rodinného domu může dítě mít výbavu jako na dětském hřišti. Na něm mohou být houpačky, prolézačky, skluzavky, kolotoče a další vybavení, na kterém si děti užijí zábavu. Doporučujeme vybírat stavby ze dřeva i s ohledem na design zahrady. Dřevěná konstrukce vždy zapadne do jakéhokoliv stylu zahrady. U dřevěných konstrukcí je vždy velmi důležitá kvalita materiálu a provedení, aby vybavení bylo maximálně bezpečné. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod