Jak si zrenovovat bydlení jednoduše a levně?

 Komerční sdělení 
31. května 2022 09:53 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Nezapomeňte popustit uzdu své fantazie. Ta vám vytvoří nejideálnější rekonstrukci domova Pexels
Toužíte po renovaci vašeho bytu či domu? Potom jste na správním místě. Společně s námi tedy zjistíte, jak je to snadné.

Každý z nás občas touží po změně. Nejde jenom o beauty oblast, ale také o domácnost. Nikdo totiž nemá rád stereotyp, který nás otravuje na každém kroku.

„Když si člověk postaví dům, vždy zjistí, že se naučí něco, co měl rozhodně vědět dříve, než začal stavět.“

—  Friedrich Nietzsche

 

Nejdůležitější část vašeho domova

Pokud jste si řekli, že začnete v ložnici, zkuste nejdříve udělat nepatrnou změnu. I když ji nebudete vidět na první pohled, ucítíte ji už po prvním dnu, nebo spíše po první noci. Jak spíte, je velice důležité. Ovlivňuje to totiž celý náš následující den. Dobrý spánek zaručí dobrou náladu. A právě proto tu pro vás máme Dormeo slevový kupón.

 

 

A jak si vybrat ten správný? Stačí se dívat na jeho tvrdost. Když jsme mladí, potřebujeme tvrdou matraci, která podpoří záda a nezničí je. Pokud patříte do střední generace, postačí vám měkká matrace. A jestli s výběrem pomáháte například seniorům, zaměřte se na tvrdší typy.

Musí vám záležet i na podlaze a dveřích

Pokračovat potom můžete například s podlahami a dveřmi, které jsou také pro bydlení velice důležitým doplňkem. Po kliknutí na internetovou stránku vasekupony.cz najdete i Siko slevový kód, který vám pomůže vybrat ty nejlevnější dveře a podlahy.

 

 

Můžete si tam vybrat podlahy, podle vašich preferencí a vkusu. Zkuste například velice populární plovoucí podlahy. Na zahození nejsou ani cenově dostupné vinylové. Dobrou volbou jsou i laminátové. Ty zase nabízí velikou odolnost a dokonce i zvukovou izolaci. Vyznačují se dobrou vodovzdorností, takže nejvíce se vám bude hodit právě do koupelny nebo kuchyně.

Pokud toužíte po retro zařízení, zvolte dřevěné podlahy, které váš domov zútulní. V takovém případě u vás zaboduje i lepená podlaha. Siko výprodej nejrůznějších dveří všeho druhu vám vykouzlí úsměv na tváři. Najdete v něm technické či interiérové dveře. Ne určitě neřeknete ani posuvnému mechanizmu na zdi nebo klikám a různých estetických doplňkům.

I v koupelně se musíte cítit dobře

Koupelnu jako z pohádky vám vykouzlí různé komplety a soupravy. Pokut toužíte po místnosti, ve které se budete cítit jako v džungli, zvolte si nábytek plný vaší fantazie a květin v každém rohu. Dnes je velice moderní kombinace kamene a pastelových barev. Vytvoříte si tak krásné prostředí, které vám bude závidět každý, kdo k vám domů zavítá. Toužíte po relaxu? Vytvořte si prostředí jako ve wellnessu pomocí dřevěných doplňků a nebude se vám odtud chtít odejít.

 

 

Ve všech případech ovšem nezapomeňte popustit uzdu své fantazie. Ta vám vytvoří nejideálnější rekonstrukci domova, ve kterém se budete cítit jako ve snu.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod