Vyrobte si vánoční dekorace! Stačí k tomu ovoce a větvičky

 Dům 
06. prosince 2017 17:04 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
K ozdobám můžete použít například pomeranče Internet
Máte rádi pestrou vánoční výzdobu, ale nechcete za ni utrácet zbytečně moc peněz? Ušetřete tím, že si vánoční dekoraci vyrobíte sami doma! Postačí vám k tomu pár kousků ovoce a větvičky.

Začít můžete například s pomeranči. Kupte si jich několik kousků, ale musíte dávat pozor, aby vám je v nestřežené chvíli nesnědly mlsné děti. Nakrájejte je na tenké plátky, naskládejte je na papír nebo noviny a nechejte je usušit. Jakmile budou usušené, můžete s nimi udělat různé věci. Lze je pověsit s háčky na záclony nebo je použít na vánoční stromeček.

Vytvořit můžete ale i hezkou vánoční mísu, do které dáte například pomeranče, hřebíček, skořici, oříšky, ale třeba také šišku z venku a podobně. Misku dáte na komodu nebo doprostřed stolu a uděláte s ní velkou parádu! Menší kousky pomeranče je možné umístit do koupelny nebo na parapet okna, ale i na adventní věnec nebo na dveře.

Dalším vhodným ovocem je jablko. S ním je hezké naskládat do mísy smrkové větvičky a potom na ně posadit jablíčko. Hezky vypadá i zasněžené cukrem, který připomíná sníh. Usušit z jablek můžete křížaly, které jsou nejen k snědku, ale také hezky vypadají. Jít ruku v ruce s trendy můžete i o letošních Vánocích. Přečtěte si, jak na to.

Hodit se budou i větvičky, které přinášejí tu pravou vánoční atmosféru. Stačí se chvíli projít venku a přinesete si jich plnou náruč. Nastříhat je můžete do vázy a zavěsit na ně usušené pomeranče nebo jablka. Celou dekoraci můžete ozdobit ještě slaměnými věcmi, takže jen podtrhnete jednodušší a přírodní styl! Aniž utratíte spoustu peněz, budete mít hezkou výzdobu i bez vymožeností z obchodu!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod