Zajímavé tipy, jak schovat kočičí záchod

 Mazlíčci 
09. října 2017 11:01 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Všimli byste si vchodu na toaletu, kdyby z něj kočka zrovna nevycházela? Přesně takový byl záměr! internet
Jednou ze skvělých věcí na kočkách je, že svoji potřebu vykonávají doma, a tím pádem je nemusíte venčit. Taky je na záchod nemusíte učit chodit, naučí se to samy. Potom se ale nabízí otázka, kam kočičí záchod umístit, nebo ještě lépe, kam ho schovat.

Pokud vymyslíme, jak kočičí záchod schovat, vyřešíme tím hned několik problémů. Nebudeme se muset dívat na něco, co na pohled není příliš hezké. Dopřejeme svojí kočce trochu víc soukromí. A také v neposlední řadě omezíme zápach.

Šikovným nápadem je umístit kočičí záchod někam do skříňky. Obdobným způsobem, jakým uklízíme z dohledu například odpadkový koš. Kdybyste měli ve skříňce třeba pračku a sušičku v koupelně nebo na chodbě, stačí přidat ještě jedna taková, kam umístíme záchod, a navíc akorát vyřežeme kočičí dvířka.

Tento trik můžete aplikovat na jakýkoliv dostatečně velký úložný prostor. Jediná práce navíc bude výroba kočičích dvířek. Když je uděláte na boku nějaké skříňky, nikdo si ani nemusí všimnou, že tam vůbec jsou.

Pokud vám řezání dřeva připadá jako příliš zbytečná námaha, další možností je zakrýt kočičí záchod kusem látky, který bude sloužit jako závěs. Můžete jej dát třeba do koupelny pod umyvadlo a k němu připevnit látku tak, aby celý záchod zakrývala.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008