Vyzkoušejte při uklízení metodu koše na prádlo

 Dům 
27. srpna 2017 12:11 / Marie Popelková
  44
📷
3 fotografie v galerii
Koš na prádlo se vám může skvěle hodit i při uklízení! internet
Už jste slyšeli o „metodě koše na prádlo“ při uklízení domácnosti? Tento systém vám pomůže v organizaci úklidu, a tím pádem i v udržování čistoty ve vašem bytě. Třeba tahle vychytávka bude vyhovovat i vám!

Už vás nebaví každý týden opakovat stejný rutinní postup při úklidu domácnosti? Chcete vyzkoušet něco nového? Zkuste metodu koše na prádlo! Jde o snadný způsob, jak si doma systematicky uklidit.

Jedinou nezbytnou pomůckou, kterou budeme potřebovat, je koš na prádlo. Pokud jej doma normálně nepoužíváte, vyplatí se jeden si koupit. Nebudete muset zase tolik investovat a pokud se vám metoda osvědčí, nebudete litovat. Jestli nechcete utrácet, postačí i nějaká jiná hluboká nádoba, do které se vejde hodně věcí.

Nejprve si tedy vezměte prázdný koš na prádlo nebo nějakou jinou velkou nádobu. Potom postupně obejděte byt místnost po místnosti a posbírejte do něj všechny věci, které najdete na místě, na které nepatří. Nemusíte věci do koše nijak ukládat. Stačí je v něm nakupit na hromadu. Až posbíráte všechny věci, které nejsou na svém místě, váš byt bude rázem vypadat uklizenější.

Posledním krokem bude roztřízení všech věcí a uložení je na jejich místo. Neopomínejte tento poslední krok. Jinak se nepořádku nezbavíte, jen jej přesunete jinam.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47