Osvěžte bleskově vzhled svého domova místnost po místnosti

 Dům 
30. dubna 2018 16:00 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Pro rychlou změnu nemusíme všechno měnit od základů Shutterstock
Všichni máme zažité, že rekonstrukce vyžadují spoustu času a peněz. Proto je zde seznam věcí, které dodají vaší domácnosti svěží nový vzhled a zároveň se dají stihnout za víkend a nejsou ani tolik finančně náročné. Někdy stačí vyměnit několik klíčových předmětů nebo vytvořit novou jednoduchou dekoraci a výsledkem je velká změna.

Kuchyň

Vůbec není třeba pouštět se do něčeho náročného, jako je třeba přemalování kuchyňské linky, což by zabralo celé dny. Místo toho se můžete zaměřit na rychlé vylepšení, jako je vyměnění úchytek u skříněk za nové. Výměna bude snazší, když budete moci použít původní díry po šroubech, proto vybírejte tak, aby nové úchyty seděly. I když nebudete chtít nic drahého, existuje celá škála možností, ze kterých můžete vybírat podle svého vkusu.

Předsíň

Před odchodem z domu se v předsíni oblékáme, případně odtamtud bereme tašku na nákup, sluneční brýle a další věci. Když se vrátíme, všechno v předsíni zase odkládáme. Proto jestli jste to už dávno neudělali, přidejte sem nějaký druh úložného prostoru. Ideální je, pokud máte dostatek prostoru pro přidání lavičky, která má v sobě vestavěné poličky. Tím pádem si na ní můžete obout boty a zároveň pod ní věci skladovat.

Ložnice

Přestaňte to pořád odkládat a konečně zaplňte ten prázdný prostor nad čelem postele. Máte spoustu možností, co vizuálně zajímavého přidat na toto místo, aby design vaší ložnice působil uceleněji. Pověste jedno velké nebo tři malá zarámovaná díla, přidejte elektrická světýlka, vystavte oblíbené fotky nebo pohlednice.

Obývací pokoj

Přehodnocení rozmístění nábytku v obývacím pokoji může pokoji dodat úplně nový vzhled. Pokud máte výhled ven, natočte nábytek tak, aby šlo vidět ven ze všech míst k sezení. Zkuste prohledat ostatní místnosti, jestli nenajdete stolek nebo lampu, která by se víc hodila do obýváku, takže by stálo za to je vyměnit. Jestli máte na podlaze koberec, můžete přidat nějaké větší polštáře a vytvořit tak rychle a jednoduše další prostor k sezení.

Pokud jste si z našich tipů nevybrali, zamyslete se nad vlastními možnostmi, které drobnosti lze přidat, vyměnit nebo přesunout tak, že výsledek vytvoří velkou změnu. Kdybyste se přeci jen chtěli pustit do větší rekonstrukce, zde je několik rad, čeho se vyvarovat.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod