Chybí vám klasické pohledy a dopisy? Začněte si psát s lidmi z celého světa

 Ostatní 
23. května 2017 15:23 / Kateřina Kofroňová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Dopisy a pohledy jsou milým překvapením ve schránce. Shutterstock
Pamatujete si ještě na doby, kdy jedinou možností, jak kontaktovat své blízké z dovolené, bylo napsat dopis nebo pohled? Že to mělo své kouzlo, které vám chybí? Začněte si psát s lidmi z celého světa, kteří mají stejnou zálibu! Zdokonalíte si jazyk a uspokojíte touhu znovu objevit ve schránce pohled z ciziny.

Udělejte si mezinárodní přátelé

Existuje několik webů, na kterých se sdružují lidé, kteří mají rádi klasické dopisování prostřednictvím dopisů a pohlednic. Dopisovat si můžete jak s Čechem, tak s někým z ciziny, což má navíc obrovskou výhodu v tom, že si budete procvičovat kterýkoliv cizí jazyk. Je velmi pravděpodobné, že si s tímto člověkem vytvoříte blízký vztah na dálku a později se i osobně setkáte.

Komu napsat

Weby s uživateli, kteří se chtějí angažovat v mezinárodním dopisování, nabízejí i funkce vyhledávání, kde si velmi snadno můžete najít přátelé ve stejné věkové kategorii, s podobnými zájmy, nebo třeba jen ze zemí, které vás zajímají. Dokonce se můžete spojit s člověkem, který je ochoten vás naučit svůj jazyk a vy ho na oplátku naučíte česky.

Ve funkci vyhledávání najdete i funkci, která může blokovat některé lidi, nebo jim zabránit, aby vás kontaktovali. Pokud tedy nemáte zájem o konkrétní státy, nebo si chcete psát jen s lidmi určitého věku, není problém si to nastavit. Zakázat můžete i uživatele, kteří berou tyto weby jako seznamku, a svým chováním vás obtěžují.

Uspokojte touhu a poznejte svět

Dopis nebo pohled s cizí známkou a razítkem ve schránce vás po dlouhé době opět začne hřát u srdce a navíc se vám otevřou opravdu velké možnosti. Díky jednoduché registraci si můžete začít psát s lidmi ze všech koutů světa a poznat tak prostřednictvím dopisování jejich kulturu a zvyky. Není vyloučeno, že se s tím, s kým si budete dopisovat, jednou i osobně setkáte. Budete tak moci poznat svou vysněnou zemi s průvodcem, který v dané zemi bydlí a ukáže vám ta nejkrásnější místa.

Pokud milujete dopisování jako nic na světě, zcela jistě vás potěší, jakmile vám přijde do schránky první psaní. Budete překvapeni, až objevíte několikastránkový dopis o životě v tuto chvíli úplně cizího člověka, o místě, ve kterém žije, o jeho životních postojích a snech. Uvidíte, že i v dnešní době existuje velké množství lidí, kteří mají o psaní klasických dopisů zájem.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít