I obyčejné fazole mohou chutnat výborně! Jde o další ingredience
Někdy je třeba připravit jídlo, které překvapí, zaujme děti i dospělé a bude velmi rychle hotové. Pórkové fazole můžete mít hotové za 15 minut, a pokud použijete kvalitní koření, bude i velmi zdravé. Máte-li času víc, můžete si fazole uvařit zvlášť. Jídlo bude o dost levnější a ještě zdravější.
Potřebné suroviny
- Dvě plechovky fazolí
- Cibule
- Dva pórky
- Koření na gyros
- Chilli paprika
- Olej
- Sůl
Postup
Nakrájíme cibuli na kostičky a orestujeme. Přidáme pórky nakrájené na kolečka a dobře oprané ve vodě, aby v nich nebyla hlína. Když pórky změknou, přidáme fazole, koření na gyros, trochu chilli a dosolíme podle chuti.
Pórkové fazole podáváme buď samotné třeba s kouskem žitného chleba, nebo je můžeme využít jako zajímavou přílohu ke steakům či kuřecím nudličkám.
Dobrou chuť