Několik triků, díky kterým domov prokoukne

 Dům 
28. ledna 2019 14:41 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Váš domov by měl být vaším odrazem Depositphotos
Kolikrát se vám stalo, že jste si prohlíželi staré fotky a žasli jste nad tím, v jak špatném outfitu a sestřihu jste byli schopni vyrazit ven před lety? Stejný pocit trapnosti mohou vyvolat i fotky našeho předchozího bydlení. Zde je několik triků, co dělat, aby bylo zjevné, že se náš vkus pro interiér s přibývajícím věkem tříbí.

Domov by měl být odrazem vás a toho, kde se momentálně v životě nacházíte. Je tedy na čase reprezentovat toho vyzrálého, sofistikovaného dospělého, kterým jste se stali.

Posaďte se prosím

Pořiďte si pořádnou pohovku a zbavte se jakéhokoliv jiného provizorního řešení místa k sezení. Nejen, že je to znak dospělosti, ale je to také milé gesto vůči vašim hostům, když si nebudou muset sedat na paletu, skládací židli nebo v nejhorším případě na zem.

Osvětlení je základ

Ujistěte se, že máte dobře propracovaný systém osvětlení ve všech místnostech. Je dobré mít vždy několik možností jakou intenzitu světla zvolit, to znamená buď několik různých zařízení anebo jedno, u kterého budete schopni sílu regulovat.

V plném květu

Když si domů přinesete čerstvé květiny, váš prostor bude rázem vypadat uhlazeně a doladěně. Pokud příliš nevěříte svým aranžérským dovednostem, existují vázy, které mají místo hrdla několik menších otvorů, do kterých můžete květiny zastrčit.

Dočasné řešení

Dvě slova: snímatelné tapety. Dospěle působí, když máte představu o tom, jak by měl váš domov vypadat a této představy se držíte. Snímatelné tapety jsou skvělý způsob, jak v bytě provést velkou osobitou změnu a zároveň při tom neutratit jmění. Snadno se instalují a pokud máte byt v pronájmu, můžete je v případě stěhování jednoduše sundat.

Přidejte dlouhé závěsy

Zvažte pořízení závěsů místo žaluzií. Vypadají elegantněji a posunou na další úroveň i vzhled celé místnosti. S trochou šikovnosti si je vyrobíte sami doma, takže si budete moci vybrat látku, která pasuje přesně do všeho stylu. Mezi další prvky, díky kterým bude mít váš byt styl, patří zrcadla

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47