Stylový šatník – co by tuto sezónu nemělo chybět v šatníku milovníka módy?

 Komerční sdělení 
18. května 2022 10:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
I náš botník by měl být inspirovaný nejnovějšími trendy. archiv klienta
Jestli-že chceme jít s dobou, měli bychom se orientovat v nejnovějších módních trendech pro danou sezónu. Pokud nejste zrovna módní guru, nezoufejte! Na následujících řádcích vám prozradíme, jaké oblečení, módní doplňky a obuv zařadit do šatníku, aby byly vaše outfity dokonalost sama. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké oblečení bude v letošní sezóně in?

V letošní sezóně budou v kurzu zejména kalhoty s vysokým pasem. Vybírat můžete stylové kousky v slim fit i v regular fit střizích. Máte-li normální nebo vypracovanou postavu, vsaďte na slim fit verzi. Díky ní vyniknou vaše křivky a budete neodolatelní! I s nějakým tím kilem navíc můžete vypadat trendy. Stačí zvolit volnější kousek v regular fit provedení. V této sezóně se pak blýsknete i se stylovou teplákovou soupravou. Už dávno neplatí, že by šlo o oblečení, které se hodí jen na gauč. Dalším hitem této sezóny budou praktické cargo kalhoty s kapsami. Nosit je můžete do sportovních i volnočasových outfitů. Ženy a dívky pak mohou sáhnout i po oblíbených tank topech. Velké oblíbenosti se těší i elegantní košile či polokošile. Tzv. Polo trička kombinují elegantní a sportovní vzhled. Mají tak široké využití na akcích nejrůznějšího typu. In pak budou i kožené bundy. Velký výběr trendy oděvů najdete např. i zde: https://modivo.cz/m/panske-moda.html. Na Modivo.cz si vyberete stylové oblečení za příznivé ceny jistě i vy.          

Jaká obuv nesmí chybět ve vašem botníku?

I náš botník by měl být inspirovaný nejnovějšími trendy. Zvolit můžete např. mladistvé sneakersy. Ty mají hned několik výhod. Jsou nejen pohodlné, ale i lehké a v neposlední řadě také vysoce módní. Jako bonus jsou pak všestranné. Nazout je můžete do sportovního, ale i do volnočasového outfitu. Hodí se ke kalhotám a k šortkám, ale i k šatům a k sukním. Bílé kecky nazouvají muži a ženy dokonce i na svůj den D. Pro inspiraci koukněte na módní sneakersy např. zde: https://modivo.cz/c/panske/obuv/sneakersy. Váš botník by pak měl disponovat alespoň jedním párem trendy sandálů. V kurzu budou sandály na podpatku i bez něj. Důležité je zejména polstrování, které vaše chodidla ochrání od nechtěných otlačků. Co se týče barev, vsaďte na ty přírodní nebo pastelové. Chybu neuděláte ani s černou nebo s bílou klasikou. Černá a bílá jsou barvy univerzální a vaše boty tak snadno sladíte s jakkoli barevným oblečením. Pro milovníky extravagance jsou tu pak rudé sandály. Nezapomínejte na to, že boty se počítají jako módní doplněk. Ty by měly ladit nejen barvou, ale i strukturou. Stačí se řídit základním pravidlem, které říká, že hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. 

 

Které módní doplňky zvolit k našim trendy outfitům? 

Co se týče módních doplňků, neměla by ve vašem šatníku chybět praktická ledvinka. Multifunkční ledvinky se staly trhákem této sezóny. Obléci ji můžete do volnočasového, ale i do sportovního outfitu. Velmi oblíbené jsou především v běžeckém odvětví. K elegantnímu outfitu si můžete vybírat mezi kvalitními koženými taškami přes rameno. V kurzu jsou pak i stylové kožené batohy. Váš outfit pak můžete doplnit módními slunečními brýlemi. Líbit by se vám mohly výrazné hexagony. Pro milovníky klasiky jsou tu i hravé retro lenonky. Každý outfit pak můžete vyšperkovat i trendy hodinkami. Na sport oceníte smart hodinky, které mohou mít nejrůznější funkce. Zmínit můžeme měření trasy, ale i pouštění hudby či posílání sms.      

Témata: móda, outfit, boty, trendy
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008