Nelíbí se vám holé zdi v bytě? Máme tipy, čím je zaplnit!

 Dům 
04. července 2017 12:41 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Originální jsou obrazy rozložené na více části! Jejich složením dáte dohromady celek. internet
Máte krásně vymalované stěny, ale nevíte, čím je oživit? I když mají hezkou barvu, připadají vám prázdné? Nelamte si příliš hlavu a využijte naše tipy! Stěny nebudou tak pusté a byt bude hned veselejší!

Většina lidí má na stěně pár obrazů nebo fotek, které jsou úhledně poskládané v jedné rovině. Zajímavostí jsou vícedílné obrazy, takže jedno auto, jednu loď nebo jeden strom rozložíte do vícero obrazů, které musíte přiložit k sobě, aby vám vznikl celek.

Originální ale budete, i když vytvoříte nepravidelný shluk rámečků, do kterých můžete dát oblíbené grafiky, obrazy, plakáty nebo fotografie. Rámečky můžou mít různou velikost, jeden bude nahoře, druhý dole, ale kousek do strany, třetí ještě pod ním a ještě o pár centimetrů dál. Vytvoříte si třeba tři až čtyři nepravidelné řady, mězi které můžete vložit třeba i hodiny!

Další zajímavosti je třeba tapeta. Použít můžete černobílou, ale i barevnou, s různými vzory, ať už jsou pravidelné, nebo nepravidelné. Mohou dokonce vytvářet abstraktní obrazce, ve kterých každý uvidí něco jiného. Návštěva se tak nejenže pokochá zajímavou stěnou, ale také jí to dá prostor k fantazii.

Pokud popustíte uzdu fantazii vy, na stěnu si můžete dát věci, které vás napadnou! Takříkajíc na hřebíku pak může skončit dres oblíbeného sportovce, který se bude vyjímat nad televizí při jeho zápasech, ale taky třeba klobouk, zarámovanou uschlou květinu z velké příležitosti, ptačí pero nebo jiné cenné trofeje.

Ze stěny si můžete udělat i napodobeninu stolu a naservírovat na ni talíře. Dříve to tak mívaly naše babičky a potom se od toho upustilo, není ale nic špatného na tom, když si vystavíte nějaké zajímavé kousky nebo třeba právě nádobí, které máte po babičce!

Pokud máte ještě větší odvahu, můžete si na zeď umístit nápis nebo motto, které vás žene kupředu. Odvážnější mohou sáhnout po kreslených nebo filmových postavách a ti nejodvážnější si můžou dát na stěnu třeba graffiti!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod