Chcete provonět domov? Pořiďte osvěžovače vzduchu!

 Dům 
20. září 2017 13:19 / Marie Popelková
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zbavte se nepříjemného zápachu. Internet
Útulný a voňavý domov je snem každé hospodyňky. Pro pocit navození pohody a čistoty je ideální osvěžovač vzduchu. Poradíme vám s výběrem!

Pokud bydlíte v bytě a máte v plánu rozvonět jen nějakou místnost, tak se poohlédněte po elektrickém osvěžovači vzduchu do zásuvky. Hlavní výhoda je nepřetržité rozptylování vybrané vůně po domácnosti, nastavit lze i intenzitu uvolňování. Po vyprázdnění nádobky lze dokoupit další. Na trhu je řada možností pro výběr podle vašich představ, pořídit můžete například s vůní jehličí, mořského vánku nebo i skořice.

Ideální do šatníku, botníku či malých prostorů je gelový osvěžovač vzduchu. Obsahuje gelovou náplň nebo pryž napuštěnou vonnou esencí, která postupně uvolňuje aroma do prostoru. Pokud chcete, aby byla vůně intenzivnější, stačí výrobkem pořádně zatřást. Nevýhodou je, že vůně dlouho nevydrží a za pár dní už můžete osvěžovač vyhodit, jelikož náplň nelze vyměnit.

Klasikou mezi osvěžovači jsou spreje v podobě rozprašovačů. Výborně se hodí k rychlému provonění místností. Účinek je okamžitý, ale krátkodobý. Vybranou vůni už za pár minut nebudete ani cítit. Z toho důvodu je sprej vhodný pouze, pokud potřebujete okamžitě zamaskovat nepříjemný zápach.

Sáhnout můžete také po pohlcovačích pachu. Dokážou účinně pohltit nebo neutralizovat nežádoucí pachy. Jsou intenzivnější a hodí se pro osvěžení vzduchu v místnosti, kde se kouří, v kuchyni i v koupelně. Na trhu je k dostání také osvěžovač, který vypustí vůni vždy, když kolem projdete.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008