Překvapivé způsoby, jak využít vestavěnou skříň

 Dům 
04. června 2019 14:16 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Vestavěná skříň nemusí soužit jen k ukládání oblečení Depositphotos
Skříní není nikdy dost, ale tyto útulné koutky nemusí sloužit pouze jako úložný prostor. Když vytáhnete všechny kabáty a krabice s botami, můžete je přetvořit v mikro pokoje. Existuje hned několik chytrých nápadů, jak tento prostor maximálně využít.

Pokud nemáte moc oblečení, nebo máte i jiná místa, kde ho skladovat, vestavěné skříně lze přetransformovat i na jiné věci. Čtěte a inspirujte se.

Mini pracovna

Jestli byste chtěli malou kancelář, ale nemáte na ni místnost navíc, přetvořte si vestavěnou skříň na pracovní koutek. Stačí do ní vměstnat malý stolek se židlí a několik poliček. Kdybyste chtěli pracovnu vizuálně oddělit od zbytku místnosti, vyzdobte stěny odlišnou tapetou. V případě, že pracujete doma, stačí zavřít dveře, když budete chtít relaxovat a nemyslet na nedokončenou práci.

Malý dětský pokojíček

Když musí miminko spinkat v pokoji se sourozencem nebo s rodiči kvůli omezenému prostoru, kolébka ve vestavěné skříni způsobí, že tento prostor bude působit jako malý pokojíček. Tapeta opět pomůže dotvořit celkový dojem. Přidejte poličky na hračky a další nezbytné věci pro dítě.

Čtecí koutek

V domě nikdy není dostatek útulných prostor. Přebudujte skříně v hale nebo v pokoji pro hosty na relaxační místo, kde si můžete dát nohy nahoru a zašít se s dobrou knihou, nebo si zdřímnout. Nejlepší na tom je, že se nemusíte vzdávat úložného prostoru, když dovnitř postavíte postel s hlubokými šuplíky.

Místo na šití a tvoření

Jestli rádi tvoříte, umíte to s jehlou a nití nebo jehlicemi a vlnou, možná by stálo za to zvážit obětovat skříň dílničce. Když použijete skříň ke svému koníčku, také tím zminimalizujete nepořádek, který při něm vzniká, protože nebude na očích. Zároveň můžete schovat projekty, které ještě nejsou dokončené. Zavřete dveře a všechno je rázem uklizeno. Jestli se nechcete pouštět do žádných větších rekonstrukcí, alespoň si ve skříni pořádně ukliďte.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve