Italská rajčatová polévka
Ostatní
12. února 2015 03:58
/
redakce
📷
1 fotografie v galerii
Italská rajčatová polévka vypadá chutně i na pohled. / Wikimedia Commons/cyclonebill
Rajčatová polévka bude ideálním obědem. Italové sice tvrdí, že rajčatová polévka nepatří do italské kuchyně, v italských restauracích ji ale běžně najdete.
Ingredience:
Olivový olej
1 cibule
2 stroužky česneku
400 g nakrájených oloupaných rajčat
500 ml zeleninového vývaru
1 bobkový list
sůl
pepř
hrst lístků bazalky
V hrnci na troše olivového oleje zpěňte 1 cibuli a 2 stroužky česneku nasekané najemno. Přidejte 400 g nakrájených oloupaných rajčat, 500 ml zeleninového vývaru, 1 bobkový list, osolte, opepřete a vařte 15 minut. Vyjměte bobkový list a polévku rozmixujte, vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky.
Přejeme dobrou chuť!
Ingredience:
Olivový olej
1 cibule
2 stroužky česneku
400 g nakrájených oloupaných rajčat
500 ml zeleninového vývaru
1 bobkový list
sůl
pepř
hrst lístků bazalky
V hrnci na troše olivového oleje zpěňte 1 cibuli a 2 stroužky česneku nasekané najemno. Přidejte 400 g nakrájených oloupaných rajčat, 500 ml zeleninového vývaru, 1 bobkový list, osolte, opepřete a vařte 15 minut. Vyjměte bobkový list a polévku rozmixujte, vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky.
Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?