Italská rajčatová polévka

 Ostatní 
12. února 2015 03:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Italská rajčatová polévka vypadá chutně i na pohled. Wikimedia Commons/cyclonebill
Rajčatová polévka bude ideálním obědem. Italové sice tvrdí, že rajčatová polévka nepatří do italské kuchyně, v italských restauracích ji ale běžně najdete.

Ingredience:

Olivový olej

1 cibule

2 stroužky česneku

400 g nakrájených oloupaných rajčat

500 ml zeleninového vývaru

1 bobkový list

sůl

pepř

hrst lístků bazalky

V hrnci na troše olivového oleje zpěňte 1 cibuli a 2 stroužky česneku nasekané najemno. Přidejte 400 g nakrájených oloupaných rajčat, 500 ml zeleninového vývaru, 1 bobkový list, osolte, opepřete a vařte 15 minut. Vyjměte bobkový list a polévku rozmixujte, vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky.

Přejeme dobrou chuť!
NEJPOPULÁRNĚJŠÍ
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

Škoda Scala: Praktická stylovka