Italská rajčatová polévka

 Ostatní 
12. února 2015 03:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Italská rajčatová polévka vypadá chutně i na pohled. Wikimedia Commons/cyclonebill
Rajčatová polévka bude ideálním obědem. Italové sice tvrdí, že rajčatová polévka nepatří do italské kuchyně, v italských restauracích ji ale běžně najdete.

Ingredience:

Olivový olej

1 cibule

2 stroužky česneku

400 g nakrájených oloupaných rajčat

500 ml zeleninového vývaru

1 bobkový list

sůl

pepř

hrst lístků bazalky

V hrnci na troše olivového oleje zpěňte 1 cibuli a 2 stroužky česneku nasekané najemno. Přidejte 400 g nakrájených oloupaných rajčat, 500 ml zeleninového vývaru, 1 bobkový list, osolte, opepřete a vařte 15 minut. Vyjměte bobkový list a polévku rozmixujte, vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky.

Přejeme dobrou chuť!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Letošního Psího dne v Praze se opět zúčastní i známé tváře. Osobně můžete potkat třeba Helenu...

Styl

Střeva jsou klíčovým orgánem pro naši imunitu. Mnoho chronických nemocí má původ ve střevech

Tech

Peugeot Rifter oproti loňsku zdvojnásobil prodeje, a navíc je teď za super peníze a se 7letou zárukou