Zpestřete si jídelnu jarním prostíráním! Kupte nádobí i sklenice se vzory přírody!

 Dům 
27. dubna 2017 12:11 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Koupit si můžete nejen talíře se vzory květin, ale i sklenice, šálky a taky ubrus! www.utc.cz
I když už je dávno jaro, zima se stále nechce pustit nadvlády. Vytvořte si tedy jarní náladu doma v kuchyni a jídelně, kam si pořiďte nádobí a sklenice se vzory přírody! Zvolit můžete i pastelové barvy, které jsou uklidňující a lidem se líbí!

Letos takříkajíc frčí květinové vzory a pastelové barvy. Vůbec nic nepokazíte tím, že si nakoupíte například talíře s květinami. Dříve nechyběly ve vybavení našich babiček, ale jsou stále velmi oblíbené a na stoly se vrací. Namísto tmavě modrých kvítků však můžete zvolit klidně i moderní pastelové barvy jako růžová, žlutá nebo oranžová.

Na stůl můžete dát také ubrus v pastelových barvách nebo s motivy přírody. Skleničky můžete nakoupit například průhledné s modrými květinami, což imituje vzory starého porcelánu. Chybět nemůžou ani talíře s květinami. Čím více barev, tím veselejší nálada!

Pořídit si ale můžete i jarní džbán na vodu, dekorativní láhev, vázu nebo vícepatrový talíř. S květinami nebo ve veselých barvách lze nakoupit i šálek na kávu, konvici na čaj, ale narazíte například i na jarní půllitr, misku nebo menší lahvičku na alkohol.

Jakmile si jarní věci pořídíte, stačí už jen prostřít stůl, přichystat nějakou dobrotu a přizvat ke stolu všechny členy rodiny. Uvidíte, že jim květinovou výzdobou a pastelovými barvami vykouzlíte úsměv na rtech!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47