Svatební trendy 2015

 Ostatní 
28. února 2015 11:10 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Svatby se v příštím roce ponesou v duchu jemnosti, ženskosti, romantické elegance a zamilovanosti.  Wikimedia Commons/Allan Ajifo
V tomto článku jsme shrnuli nejdůležitější trendy, které nás budou doprovázet celý tento rok. Co je in a co je out ve světě svateb?

Svatební šaty

Šatům, bez překvapení, opět kraluje rafinovaná krajka. Co je také více ženského? Krajka vám také může částečně zakrýt záda, která jsou letos opět holá odhalená ramena, tedy šaty bez ramínek případně šaty s širšími horizontálními ramínky. V módě jsou i pro tento rok dlouhé krajkové závoje. Doplňky by měly být v barvách svatby, takže se nemusíte bát experimentovat.

Barvy

Co se týče barev pro jarní a letní svatby, jsou to hlavně barvy pastelové – od baby modré, mentolové až po pastelově růžovou a broskvovou. K těmto pastelovým barvám se ladí nejčastěji doplňky ve zlatém či stříbrném odstínu.

Svatební kytice

Svatebním kyticím bude tenzo rok vévodit elegance a jednoduchost. V kurzu budou opět pivoňky, hyacinty, hortenzie a samozřejmě růže.

Vlasy

Trend krásně učesaných a uhlazených svatebních drdolů pomalu odchází v zapomnění. S nově nadcházející svatební sezónou přichází i nový styl účesů. Jedná se o volnější, více rozcuchané účesy, které dodají vzhledu určitou volnost, jakoby „neučesanost“, ale budou přitom skvěle držet po celý den. Lehce a „nedbale“ upnutý drdol má dodat romantický a pohádkový vzhled.

Líčení

Nové trendy svatebního líčení budou nabádat ke zvýraznění rtů. Plné, krásně nalíčené rty pomocí zvětšující rtěnky matných odstínů by měly být tentokrát výraznější a důležitější než ostatní líčení, třeba i zvýraznění řas. Ty by měly naopak působit velmi přirozeným dojmem.

Svatební dorty

V minulých letech vládly sladkým dezertům barevné přechody ombré. Ale to už je letos passé. Nejnovějším trendem jsou totiž dva typy zdobení, ze kterých si vybere každá nevěsta. Pro romantické a bohémské svatby se na výsluní přízně hřejí jemně barevné dorty s výraznou strukturou krému. Poleva může být vytvarována do krajkových vrstev, nebo vlnitých struktur a doplněna pouze několika květy. Naopak srdce moderních nevěst zaplesá nad trendem čtverhranných dortů se zdobením s geometrickou přesností ve výrazných barvách. A co se týče příchutí? Tam už je to pouze na vás. Naopak – trendy přejí experimentování s příchutěmi, ať už se jedná o exotické kombinace, nebo chutě, které si pamatujete z dětství. Tak hurá experimentovat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47