Italská rajčatová polévka

Italská rajčatová polévka vypadá chutně i na pohled.
 Ostatní 
12. února 2015 03:58 / Wikimedia Commons/cyclonebill
  0   0
Rajčatová polévka bude ideálním obědem. Italové sice tvrdí, že rajčatová polévka nepatří do italské kuchyně, v italských restauracích ji ale běžně najdete.

Ingredience:

Olivový olej

1 cibule

2 stroužky česneku

400 g nakrájených oloupaných rajčat

500 ml zeleninového vývaru

1 bobkový list

sůl

pepř

hrst lístků bazalky

V hrnci na troše olivového oleje zpěňte 1 cibuli a 2 stroužky česneku nasekané najemno. Přidejte 400 g nakrájených oloupaných rajčat, 500 ml zeleninového vývaru, 1 bobkový list, osolte, opepřete a vařte 15 minut. Vyjměte bobkový list a polévku rozmixujte, vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky.

Přejeme dobrou chuť!
◼ redakce hobby / inStory.cz
Komentáře
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Cestování

Tajemná místa Evropy, na která slabší povahy nemají odvahu vstoupit

Věda & Vesmír

Každý rok spadne na Zemi 5 200 tun mimozemského prachu

Bydlení

Klíč k úspěšnému pěstování záleží na kvalitě substrátu. Podle čeho se řídit a jak vybrat tu...

Zavřít reklamu