Italská rajčatová polévka

 Ostatní 
12. února 2015 03:58 / redakce
📷
1 fotografie v galerii
Italská rajčatová polévka vypadá chutně i na pohled. Wikimedia Commons/cyclonebill
Reklama
Rajčatová polévka bude ideálním obědem. Italové sice tvrdí, že rajčatová polévka nepatří do italské kuchyně, v italských restauracích ji ale běžně najdete.

Ingredience:

Olivový olej

1 cibule

2 stroužky česneku

400 g nakrájených oloupaných rajčat

500 ml zeleninového vývaru

1 bobkový list

sůl

pepř

hrst lístků bazalky

V hrnci na troše olivového oleje zpěňte 1 cibuli a 2 stroužky česneku nasekané najemno. Přidejte 400 g nakrájených oloupaných rajčat, 500 ml zeleninového vývaru, 1 bobkový list, osolte, opepřete a vařte 15 minut. Vyjměte bobkový list a polévku rozmixujte, vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky.

Přejeme dobrou chuť!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Do českých kin míří jeden z nejočekávanějších filmů konce roku. Jennifer Lopez září v nové adaptaci...

Styl

Proč muži i ženy ztrácejí chuť na sex napříč generacemi? Co říkají studie a jak touhu a chtíč znovu...

Tech

Vědci zaznamenali znepokojivý jev: Rotace Země se zrychluje a dny se stávají rekordně krátkými

Reklama