Italská rajčatová polévka

 Ostatní 
12. února 2015 03:58 / redakce
  0   0
📷
1 fotografie v galerii
Italská rajčatová polévka vypadá chutně i na pohled. Wikimedia Commons/cyclonebill
Rajčatová polévka bude ideálním obědem. Italové sice tvrdí, že rajčatová polévka nepatří do italské kuchyně, v italských restauracích ji ale běžně najdete.

Ingredience:

Olivový olej

1 cibule

2 stroužky česneku

400 g nakrájených oloupaných rajčat

500 ml zeleninového vývaru

1 bobkový list

sůl

pepř

hrst lístků bazalky

V hrnci na troše olivového oleje zpěňte 1 cibuli a 2 stroužky česneku nasekané najemno. Přidejte 400 g nakrájených oloupaných rajčat, 500 ml zeleninového vývaru, 1 bobkový list, osolte, opepřete a vařte 15 minut. Vyjměte bobkový list a polévku rozmixujte, vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky.

Přejeme dobrou chuť!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Paris Hilton se bude za pár dní vdávat. Svatební hostina bude na dědečkově panství

Styl

Mnoho lidí si stále neumí umýt ruce. Přitom na správném postupu teď záleží více než kdy jindy

Dům a zahrada

Zazimování levandule. Pozor si dejte hlavně na stonky

Zavřít reklamu