Skladování nošeného oblečení dohromady s čistým? Jak vyřešit tento problém

 Dům 
12. listopadu 2017 12:13 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ne každému se líbí myšlenka skladování nošeného oblečení dohromady s tím čistým Internet
Spousta domácích prací se točí kolem prádla. Je to nekonečný cyklus praní, věšení, žehlení a skládání. Než ale nějaký kus oblečení putuje do koše na špinavé prádlo, můžeme ho nosit i několik dní za sebou. Kam ho ale v tomto období ukládat, abychom co nejlépe předcházeli nepořádku? Poradíme.

V mnoha domácnostech největší dojem nepořádku vzniká z všudypřítomných hromádek nošeného oblečení, které ještě hodláme nosit. Přestaňte oblečení přemisťovat z židle na postel a z postele zpátky na židli a zaveďte si doma nějaké trvalejší řešení.

Jednou z možnosti je přidat na zeď pár háčků. Na ně můžete přehodit oblečení, které není příliš křehké a náchylné ke zničení. Existuje široká škála velikostí a designových variací háčků, ze kterých si lze vybrat. Upřednostněte takové, které dokáží uskladnit větší množství oblečení na co nejmenším prostoru.

Šikovné jsou držáky, které připevníte na dveře. Pokud by vám skladování nošeného oblečení na věšácích stále připadalo nevzhledné, můžete „nepořádek“ schovat za otevřené dveře. Tato metoda je vhodná také pro nájemníky, kteří nemají dovoleno v bytě vrtat, anebo si jednoduše další díry ve zdi na věšáky nepřejí.

Pokud jste ochotni oblečení, které se ještě chystáte nosit, skládat, můžete mu také vyhradit jednu přihrádku ve skříni. Někdo by mohl namítnout, že se mu nelíbí představa ukládání „špinavého“ oblečení dohromady s tím čistým. Na druhou stranu ale vše, co si chystáte na sebe obléct, musí být dostatečně čisté na to, abyste to mohli také uložit do skříně.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod