Tipy, jak si zútulnit balkón

 Dům 
24. června 2017 12:15 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Přetvořte balkón na to nejútulnější místo v bytě! internet
Letní počasí vybízí k tomu, abychom trávili čas venku. Pokud nemáte zahradu, balkón je skvělá alternativa. Není nad to, vychutnávat si na balkóně sluneční paprsky nad oblíbenou knihou nebo šálkem dobré kávy. Zde je pár tipů, jak balkón zútulnit, abychom na něm čas trávili ještě raději!

Vytvořte si z balkónu nejútulnější místo dříve, než začnou letní prázdniny! Můžete začít třeba osvětlením. Přidejte na balkón drobná elektrická světýlka, svíčky nebo lucerničky. Se stojánky na svíčky a lampióny si můžete vyhrát a různě je dozdobit, nebo si rovnou vyrobit nějaké vlastní. Tlumené světlo skvěle dotvoří příjemnou atmosféru letních večerů strávených na balkóně.

Přineste si na balkón kousek přírody a vysaďte si na něm nějaké rostliny. Můžete si vytvořit malou bylinkovou nebo zeleninovou zahrádku anebo jen zasadit pár květin. Zkuste využít nejen prostor na zemi, ale také ten vertikální na zdech nebo na zábradlí.

Vytvořte si na balkóně alespoň jedno pohodlné místo k sezení, které vás bude lákat k tomu, abyste si na něm odpočinuli. Zvažte také možnost houpací sítě, která představuje vůbec nejpohodlnější místo k odpočinku, které na balkóně lze mít.

Můžete si tam také pověsit nějaké lehké závěsy nebo záclony, abyste se cítili víc v soukromí a ještě útulněji. Lze také různě nakombinovat látku s osvětlením. Kromě soukromí vám záclony dopřejí také stín, který se bude nejvíce hodit právě v létě.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47