Nemůžete doma vydržet horkem? Udělejte si na zahradě wellness s vířivkou i bazénem

 Zahrada 
15. srpna 2017 12:22 / Marie Popelková
  2
📷
3 fotografie v galerii
S vířivkou na zahradě si užijete relax i romantiku! internet
Utíkáte každou volnou chvíli z domu na zahradu a obzvlášť v letních dnech nemůžete uvnitř vůbec vydržet? Máte zároveň rádi vodu a relax, ale nemáte bazén? Zabijte dvě mouchy jednou ranou a udělejte si na zahradě wellness z bazénem i vířivkou!

Dříve člověku stačil kýblík, sud s vodou, zahradní hadice nebo se šel vykoupat k řece. Doba ale pokročila a mnoho lidí má na zahradě menší nebo větší bazén. Pokud rádi chodíte na wellness, můžete si ho dopřát i na zahradě!

Pořiďte si tři jednoduché věci, které vaši zahradu promění v malý wellness salón. Středem pozornosti bude nafukovací vířivá vana, kterou koupíte do 15 tisíc korun. Má v sobě desítky trysek, které chrlí mnoho vody obohacené o spoustu bublinek.

Právě hydromasáž ve vířivce je přitom nejlepším způsobem, jak ulevíte namoženým svalům a unavenému tělu. Chod vířivky přitom můžete lehce ovládat pomocí ovládacího panelu. A pozvat si dovnitř můžete nejen drahou polovičku, ale třeba i přátele!

Relax si můžete dopřát i nadzemním nafukovacím bazénem. Za pár tisíc korun lze koupit kruh s více než čtyřmetrovým průměrem, takže se do něj bez problémů vleze celá rodina od dětí přes vás až po rodiče.

Jako doplněk si vyhlédněte za pár stokorun dokoupit solární sprchu. Umí ohřát vodu až na 60 stupňů. Správnou teplotu navolíte pomocí baterie. Umístit ji můžete kamkoliv. Používejte ji před vstupem do bazénu, k ochlazení po opalování nebo prostě jen k opláchnutí, když dokončíte práci na zahradě!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008