Přemýšlíte ještě nad vánočními dárky? Sáhněte po těch, kde bude vaše fotka

 Ostatní 
19. prosince 2018 12:32 / Veronika Prášilová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Osobní dárky potěší vždy nejvíc Depositphotos
Také přemýšlíte, čím nejlépe obdarovat své blízké a zvláště ty dříve narozené, kteří již doma skoro všechno mají? Pak zkuste sáhnout po takovém dárku, který bude nejen praktický, ale také zahřeje u srdce a rozhodně s ním nešlápnete vedle.

O čem že je řeč? Přece o dárcích, díky nimž vás budou mít vaše babičky a dědečci denně na očích. O překvapeních, jejichž základem bude váš rodinný portrét z vydařené oslavy či báječné dovolené.

Co vám bude nejmilejší

Dnešní obchodníci nabízejí zákazníkům nepřeberné mnosžtví věcí, které jsou schopni z vašich fotografií vytvořit. Mezi ty nejzákladnější dárky, které můžete svým blízkým nadělit, jsou fotoknihy, které si z tepla svého domova sami doslova ušijete na míru.

Vyberete si tvrdost papíru i jeho vzhled, stejně jako počet stran a množství fotografií na stránce. Také vzhled desek knihy je už dneska trošku věda, jelikož je výrobci nabízejí od měkké papírové formy až po tu koženou.

Praktický a hezký

Stále větší oblibě se v posledních letech těší také nástěnné kalendáře, v nichž hrajete ústřední roli samozřejmě vy. Opět přes internet si můžete v programech, které mají výrobci na svých webových stránkách, vytvořit doslova umělecké dílo.

Nabízené šablony vám umožní sestavit si týdenní, čtrnáctidenní či měsíční kalendáře, jejichž každé straně bude dominovat vámi vybraná fotografie. Vzhled, materiál i velikost celého dárku záleží opět pouze na vás. Jedním si však můžete být jistí: při každém pohledu do kalendáře srdíčko vašeho blízkého zaplesá.

Nechte jim si o vás zdát

Mezi zatím méně tradiční fotodárky patří napířklad polštáře nebo deky. Také k jejich výrobě budete potřebovat digitální rodinné fotografie, u kterých si myslíte, že s nimi vaši milovaní budou rádi denně usínat. Dnešní technologie jsou naštěstí natolik vyspělé, že i po vyprání drží fotografie na polštářích či dece svůj tvar a svou barevnou stálost, díky čemuž se tyto dárky stávají velmi milým potěšením pro každý den.

Pokud jste však příznivci konzervativnějších dárků, můžete sáhnout po letošním hitu Vánoc. Tím jsou bezesporu takzvané fotorámečky, do nichž také můžete svým babičkám a dědečkům nahrát desítky fotografií z oslav i cest. Jak vybrat ten nejlepší, si můžete přečíst v našem článku zde.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum