Narozeninová oslava s fotokoutkem? Vyrobte si jej sami, postará se o zábavu

 Ostatní 
28. března 2019 17:57 / Marie Popelková
  0
📷
9 fotografií v galerii
Dejte průchod své fantazii a vyrobte si fotorekvizity Shutterstock
Pořádáte narozeninovou oslavu a přemýšlíte, jak zabavit hosty? Připravte pro ně fotokoutek! Spolehněte se, že o zábavu a vtipné fotografie na památku bude postaráno.

Ze všeho nejdříve popřemýšlejte nad vhodným umístěním fotokoutku. Pokud chystáte oslavu u sebe doma, zaberte nějaké klidné místečko v rohu místnosti. Od stropu můžete zavěsit stuhy, mašle nebo balonky nafouknuté heliem. Pokud však chystáte oslavu na zahradě, ideálním místem pro zavěšení ozdob jsou větve stromů. Vyhněte se rušným plochám, kde host může nedopatřením zavadit o fotoaparát. Pozadí fotokoutku by mělo korespondovat s celkovým tématem a barvami oslavy.

Fotodoplňky nesmí chybět

Focení rozhodně nebude úplné, pokud nevyrobíte fotorekvizity. Dejte průchod své fantazii, pustit se můžete do legračních brýlí, paruk, masek, knírů i kravat. Zapomenout by se nemělo ani na vtipné cedule. Můžete koupit křídy a ceduli, kam si každý host napíše libovolný nápis a vyfotí se s ním. Následně ho smaže a použít ji může zase někdo jiný. Pokud se vám do výbory fotodoplňků nechce, jde je koupit i v obchodě.

Obrazový rám či gymnastická obruč

Pokud se vám podaří sehnat i zdobené rámy od obrazu, přátelé se v nich také můžou vyfotit. Dají se ale také vyrobit. Stačí obyčejný rám, na který tavnou pistolí lze přidělat sušené kvítí i nápisy.

Místo rámu lze využít klasickou gymnastickou obruč, najdete ji v hračkářství. Na ni stačí přivázat barevné balonky, lehce je nafouknout a vytvořit veselé barevné okénko na focení. Jaký vybrat blesk pro foťák, jsme psali zde.

Myslete na to, že k fotokoutku je nutné postavit nějaký stůl, aby si hosté mohli odložit pití, občerstvení, přeci jen focení nebude na pár minut. Pokud jsou dobré rekvizity a společnost, tak se dá fotit do nekonečna. Na závěr chybí velmi důležitý prvek a tím je fotoaparát. Na oslavu si můžete zavolat fotografa nebo můžete na stolek postavit foťák a lidé se budou fotit navzájem. Nejlepší volba je polaroid, stisknete spoušť a za vteřinu z
fotoaparátu vyjede hotová fotografie.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47