Tipy, které vám pomohou vybrat vysavač na míru

 Dům 
28. července 2019 13:05 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Vybírejte vysavač tak, aby se vám s ním pracovalo co nejpohodlněji Depositphotos
Pokud už váš vysavač dosluhuje, je na čase začít se rozhlížet po nové alternativě. Určitě si budete moct dovolit nový, výkonnější vysavač, který bude přesně sedět vašim potřebám, když budete vyčkávat, až se ten správný někde objeví ve slevě.

Zde je několik tipů, které vám pomohou při rozhodování s ohledem na to, jak vypadá vaše domácnost a životní styl.

Komu se bude hodit pohodlný bezdrátový vysavač

Pořiďte si ho, pokud bydlíte v malém bytě. Malý prostor snadno celý vysajete i na jedno nabití. Bez drátů se navíc snadno dostanete do úzkých mezer, koutů a štěrbin.

Dále je vhodný pro ty, kteří uklízí jen pro sebe nebo sporadicky. Hodí se pro rychlý zběžný úklid, když se vám něco vysype nebo rozbije. Budete ho mít připravený rychleji než standardní vysavač. Je možné s ním vysát i auto nebo například vyčistit matrace. 

Tip: Při výběru kvalitního bezdrátového vysavače vám pomůže návod: Jak vybrat akumulátorový vysavač.

Komu je určený výkonný klasický vysavač do zásuvky

Bude se hodit každému, kdo potřebuje velký výkon a vysávání mu zabere nějaký čas. Dále je vhodný pro ty, kdo mají doma více typů podlah. Dají se na něm totiž nastavit různé druhy sání pro různé povrchy, existují pro něj nejrůznější nástavce a budete tak schopni vyčistit všechno od čalounění a koberců až po parapety a okenní rámy.

Kvalitní moderní vysavače vám navíc vydrží dlouhodobě. Mohou zůstat v perfektní formě i více než deset let. Rozhodně vydrží déle než ty na baterky, i když za ně zaplatíte méně peněz.

Kdo by si měl pořídit robotický vysavač

Vyplatí se všem lidem, kteří doma chovají mazlíčky. Uklízení zvířecích chlupů je práce, která nikdy nekončí, takže ji klidně můžete přidělit vysavači, který ji zvládne za vás. Lze jej nastavit, aby uklízel v pravidelných intervalech, čímž objem chlupů na podlaze minimalizujete.

Robotický vysavač se pro vás hodí, pokud bydlíte pouze na jednom podlaží. Kdybyste ho měli stěhovat z patra do patra, neměli byste stoprocentní potěšení z toho, že za vás všechno dělá technologie. Jestli se chcete o tomto pomocníkovi v domácnosti dozvědět ještě víc, čtěte následující článek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve