Interiérové dekorace, na kterých klidně můžete ušetřit

 Dům 
08. prosince 2019 09:19 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Dražší vždy neznamená lepší Depositphotos
Když nakupujeme dekorace do domácnosti, je lákavé přestat se hlídat a pořídit si jeden kus od všeho. Hodill by se nám ten skvělý košík, protože úložného prostoru není nikdy dost, taky krásně vonící svíčka a malý stolek na odkládání věcí. Za některé z nich ale možná utrácíme víc, než je třeba, i když se to nevyplatí.

Samozřejmě věříme, že byste si měli kupovat produkty, které si zamilujete. Pokud ale chcete něco málo ušetřit na dekoracích do domácnosti, zde je několik tipů, u kterých věcí si to můžete dovolit.

Zrcadla

Zrcadla mohou stát pár stovek až několik tisíců podle toho, kde nakupujete. Nikdo ale nepozná rozdíl mezi levným a drahým zrcadlem, pokud se nejedná o něco opravdu přepychového. Obzvláště v případě, že rádi experimentujete a je pravděpodobné, že zrcadlo brzy poputuje do jiné části domu nebo pokoje, není žádný důvod, proč byste za něj měli zaplatit víc peněz, než je třeba.

Lampy

Co se týče lamp, skvělé kousky lze najít i v obchodech se zbožím z druhé ruky. Byli byste překvapení, co všechno se dá najít na nedělním bleším trhu ve vašem městě. Nejen, že budete ohromení, ale také ušetříte spoustu peněz. Když si navíc přinesete domů použitou lampu, nebude vám tolik líto, kdyby ji nechtěně někdo převrhl.

Povlaky na polštáře

V některých řetězcích obchodů s oblečením jsou k dostání také hezké povlaky na polštáře za rozumnou cenu. Jestli máte rádi trendy, nejprve si prohlédněte stránky velkých obchodů s oblečením, než utratíte velkou sumu za vzorek, který se vám možná už příští rok nebude líbit. V těchto obchodech najdete také povlaky na polštáře, které využijete jen v určitých obdobích kolem různých svátků, takže se nevyplatí si za ně připlatit.

Položka, za kterou je dobré utratit víc 

Jestli naopak nevíte, kde kde je dobré nebát se utratit trochu víc peněz za kvalitní dekoraci, je to profesionální rámování. Ať už jde jen o vše fotky, nebo jakékoliv jiné obrázky, vše bude vypadat lépe a déle vydrží, pokud svěříte rámování do rukou profesionálů. Blíží se svátky a v případě, že byste chtěli ušetřit na dekoracích, můžete se do nějakých pustit sami.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve