Vytvořte si originální dort bez pečení. Neuvěříte, z čeho je vyroben

 Dílna 
15. srpna 2018 08:25 / Šárka Sokolská
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tento dort je vtipný, originální a hlavně jednoduchý Pinterest
Hledáte nějaký zajímavý a netradiční tip na dárek? Co tak vyrobit dort, který skutečně každého překvapí a zároveň i pobaví? Je totiž z toaletního papíru.

Dort patří k tradičním narozeninovým dárkům. Ovšem vyrobit si takový dort stojí jednak trochu cviku, ale i času a úsilí. A ne každý je mistr pekař. Pokud navíc chcete být originální a oslavence překvapit a současně pobavit, nemusíte trávit hodiny v kuchyni před troubou s rukama od mouky. Vyrobit jej můžete jednoduše, rychle a bez pečení.

Bez pečení

Ještě než dárek vyvolenému předáte, ujistěte se, že se ho volba vašeho překvapení nedotkne. Vzhledem k tomu, že jde skutečně o „žertovný“ dárek, ne každý by to musel pochopit.

Potřebujete

  • toaletní papír (22 ruliček)
  • karton
  • nůžky
  • krepový papír
  • stuhy a provázky
  • ozdoby dle vlastního uvážení

Rovnou třípatrový

Nejprve si z kartonu vystříhněte podklad pro dort. Je jen na vás, zda zvolíte kulatý či hranatý tvar podložky. Tu pak obalte barevným krepovým papírem a přilepte jej, případně připevněte sešívačkou. Pak už je to jednoduché. Na podložku si seskládejte dort tak, aby vám tvořil tři patra. Ale klidně může být i vyšší.

Ozdobte dle fantazie

Jednotlivá patra ještě převažte stuhou, aby dort lépe držel. Lepidlo ale nepoužívejte, aby se dal toaletní papír ještě použít. A nyní už zapojte svou fantazii a pusťte se do zdobení dortu. Použijte stužky, provázky, korálky, mašličky, chlupaté drátky, bambulky, polystyrenové doplňky. Nebo zkuste zdobící techniku toilegami. Nevíte, co to je? Více o ní jsme psali zde.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod