Víte, co způsob stlaní postele vypovídá o vaší osobnosti?

 Dům 
07. října 2019 18:32 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Způsob, jakým stelete postel, toho o vás hodně vypovídá Depositphotos
Existuje hodně způsobů, jak ustlat nebo naopak nechat rozestlanou postel. I když i ti nejorganizovanější z nás občas mění styl stlaní, dá se říct, že všichni máme určité tendence, které nám zůstávají. Čtěte, co vypovídají o naší osobnosti.

Co přesně o nás říká způsob, jakým skládáme peřiny a rovnáme polštáře? Vlastně docela dost. Zde je několik různých stylů spolu s tím, co o nás říkají. 

Pohodlně zmačkané

Oproti všeobecnému přesvědčení, to, že si ráno neustelete postel, neznamená, že jste líní nebo že byste nechtěli nastavit svůj den efektivně. Je to spíše ukazatel toho, jakým způsobem jste zvyklí věci organizovat. Nejspíš nemáte rádi seznamy úkolů a nevadí vám chaotické uspořádání věcí, ve kterém pouze vy dokážete najít systém.

Téměř ustlané

Tento styl zahrnuje stlaní postele, ale pouze v praktickém slova smyslu. Znamená to, že narovnáte peřiny, polštáře jsou více méně na místě, ale nic nikam nezastrkáváte ani neskládáte. Pokud stelete tímto způsobem, znamená to, že dáváte přednost funkci před formou. Rádi začínáte den s čistým štítem a nejlepší způsob jak na to, je pomocí jednoduchého a praktického způsobu, jak ustlat postel.

Nemocniční rohy

Začíná vaše ráno s perfektně zastlanou postelí s úhledně zastrčenými nemocničními rohy? Víme o vás několik věcí. Jste organizovaní a rádi všechno plánujete. Považujete ranní stlaní postele za činnost, kterou stojí za to strávit ráno a na svůj výsledek potřebujete být pyšní. Oceňujete drobnosti ve vašem životě bez ohledu na to, jak nepodstatné se mohou zdát, vy víte, že na nich záleží. 

Orientace na styl

Vaše ustlaná postel není kompletní bez bezchybného povlečení, stylových polštářů a možná i přehozu přes dolní část postele. Váš styl je úzce spojený s vaší oddaností detailům a zaměřením na estetiku. Pravděpodobně vybíráte spíše hezké před praktickým a vaše postel je toho pěkným důkazem. Ustlaná postel není to jediné, co vytvoří příjemnou atmosféru ve vaší ložnici.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod