Pořiďte si chytrou váhu. Změří vám podkožní tuk a předpoví počasí

 Ostatní 
15. března 2018 16:12 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Váha může stát až několik tisíc korun Shutterstock
V žádné domácnosti nesmí chybět osobní váha. Přístroj vám vždy prozradí, kdy je potřeba začít se sportem. Chytrého pomocníka využije celá rodina. Váha totiž dokáže zaznamenat data až osmi osob.

O tom, že moderní technologie jdou nezadržitelně vpřed, značí i minulost osobní váhy, která vám po našlápnutí ukázala obrovskou ručičkou aktuální váhu. V dnešní době už existují chytré váhy představující moderní trend péče o zdraví. Přístroj je propojený s mobilním telefonem přenáší do něj veškeré tělesné hodnoty. Nebaví vás běhat, ale potřebujete pohyb? Zkuste sport, který vás může proměnit.

Za osobní váhu si sice připlatíte, ale na každém kroku můžete snadno porovnávat aktuální i historické informace o vašich tělesných hodnotách. V aplikaci si lze stanovit cíle, kterých chcete dosáhnout a postupně můžete sledovat jejich naplnění i výpočet, za jakou pravděpodobnou dobu výsledku dosáhnete. To vše pomocí speciální aplikace v chytrém telefonu, která v průběhu vážení odesílá veškeré informace do aplikace. Pro přenos dat slouží Bluetooth, WiFi nebo technologii ANT+.

Váha má hmotnostní rozmezí většinou do 180 kilogramů. Možná odchylka je 50 gramů. Kromě zjištění hmotnosti se dozvíte, kolik máte v těle vody, tuků a svalové hmoty. Aplikace dokáže díky získaným informacím zhodnotit postavu, hmotnost bez tuku, podkožní tuk, určí váš metabolický věk, dokonce i kostní hmotu, kosterní svalovinu a viscerální tuk či proteiny. Zároveň můžete v aplikaci získané údaje sdílet se svými přáteli a ti vám na oplátku můžou poskytnout své vlastní.

Více uživatelů

Modernější váha dokáže do paměti uložit až osm uživatelů a sama automaticky rozezná, kdo z členů rodiny se právě na váhu postavil. Displej má zabudovaný ukazatel venkovní a pokojové teploty. Nejen to, dokáže i předpovědět počasí. Díky lokalizované zprávě o počasí můžete snadno naplánovat svůj den ještě ráno v koupelně.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008