Žhavé léto je před námi! Vybavte domácnost výrobníkem ledu!

 Dům 
11. dubna 2017 03:13 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Menší výrobník ledu pořídíte okolo čtyř tisíc korun.  euronákupy
Vysoké teploty a hřející sluníčko už nyní přímo vybízí k ledovému osvěžení! Nemusíte pro něj chodit daleko! Připravte doma pro sebe a své přátele pořádně osvěžující nápoj! K tomu je však zapotřebí velké množství ledu! Na nic nečekejte a na léto se vybavte výrobníkem ledu!

Chystanou párty máte v plánu okořenit několika druhy míchaných drinků, ale tíží vás, kde vezmete tolik potřebných kostek ledu? Buď můžete do celé mrazničky vyskládat několik forem na led, nebo pro vás máme jednodušší a praktičtější způsob. Výrobník ledu je přímo ideálním pomocníkem v parných dnech, při oslavách či na párty.

ÚSPORA ENERGIE

Na trhu nejčastěji narazíte na přístroje s nádrží 2,2 litru, které vyrobí každou minutu jednu kostku ledu. K dostání jsou však i velké výrobníky s nádrží na vodu o objemu 4,5 litru. U těch se můžete těšit až na patnáct kilogramů ledu, který vytvoří za jediný den. Spotřeba elektrické energie není u výrobníků ledu a ledových kostek nijak závratná, většina přístrojů je totiž úsporných. Fungují tak, že pokud je led hotový, samy to přístroje ohlásí a vypnou se.

U výrobníku ledu je důležité dbát na doplněnou nádržku s vodou. U většiny přístrojů si můžete navolit, jakou velikosti ledových kostek chcete. Na výběr je až z pěti velikostí. Pokud si máte v plánu výrobník pořídit, tak počítejte s tím, že jeho chod se neobejde bez mírného hluku. I samotné padání kostek do zásobníků určitě uslyšíte.

I PRO VELKÉ BARY

Na trhu jsou k dostání výrobníky za zhruba čtyři tisíce korun. Právě ty jsou ideální volbou do domácnosti, co se počtu vyrobených kostek ledu týče. Pro větší bary už jsou zapotřebí dražší přístroje, u kterých nebude o kostky ledu nouze. Za čtyřiadvacet hodin totiž vyrobí až padesát kilo kostek ledu. Ceny se pohybují nad dvacet tisíc korun a výše.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod